Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit és hogyan alszik 8...

Mennyit és hogyan alszik 8 hónaposod?

Figyelt kérdés
Nappal és éjszaka hogyan alakulnak az alvásidők?
2011. nov. 29. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Éjjel 8-tól 7-ig aludt, gyorsan ivott tápszert majd 9-ig aludt tovább.

Nappal 2x aludt, kb. 40-40 percet, 11-dél körül és 15-16 óra körül.

2011. nov. 29. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Babám már 9 hónapos, de így aludt 8 hnaposan.

napközben 10-től aludt másfél-két és fél órát is időnként

14-15 között egy órát

este 20.00-tól reggel 7-ig aludt.

2011. nov. 29. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 9 hónapos lesz.

nappal pár hete ügyesen elalszik egyedül (addig néha ringatni kellett), most berakom a kiságyba, mikor álmosodik, otthagyom és 5-10 perc múlva alszik. néha visszakell mennem visszafektetni, mert már feláll a kiságy mellett. más a délutáni alvás is jobb, eddig itt szinte mindig kézben aludt el. most már elalszik az ágyban, de délután ott kell vele lennem, simogatnom a hátát, arcát, és így alszik el.

este szintén lerakom és elalszik egyedül, kb fél8 körül, de az éjjeli alvás eddig katasztrófa volt, most már jobb. eddig tejpépet evett este, de arra szomjas lett, és hiába ivott lefekvés előtt, mindig megébredt 9-11 között. igaz ivással visszaaludt, plusz beadtam a cumit. ált. 1-2 körül evett, aztán 5-6 körül is.

most este kb. 200 gr főzeléket eszik, ez nálunk nagyon bevált. nem lesz tőle szomjas, plusz a biztonság kedvéért mielőtt lefekszem megitatom, de főzelékkel 4-5ig alszik. néha ilyenkor is eszik 2-kor, de az már ritkább. szval hála isten javulsá van. ha jön a fog az picit bezavar, de lefekvés elött adok panadol-t, az segit

2011. nov. 29. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam most múlt 8 hónapos. Az esti elalvás nagyon nehezen megy neki, sokszor nyűgös és nem akar elaludni. Kb 9.30 és 10.00 között alszik el. Reggel 7 óra körül ébred, aztán evés után 1 órával szokott aludni kb másfél órát, majd 3 óra múlva 1 órát, utána kb 3 óra múlva megint egyet. Arra még nem jöttem rá, hogy este miért alszik el sokszor nehezen... Nálunk az a módszer jött be, hogy miután lefektetjük egy kicsi simi aztán hagyni kell, mert ha bent maradunk, állandóan kommunikál ée nem hajlandó elaludni.
2011. nov. 29. 15:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát a válaszaitokat olvasva mi eléggé rosszul állunk:-(

A Fiam nappal általában 2x 15-30 percet alszik, azt is úgy, hogy amikor látom, hogy álmos, cicire teszem, és ott alszik el, illetve ha sétálunk, akkor a babkocsiban.

Este szintén cicin alszik el kb. 8-kor, de többnyire fél óra múlva felsir, megint cici ...

Aztán átlagosan 2-3 óránként fent van, cicizik, alszik tovább, és reggel legkésőbb 7-kor kel.

Eddig is tudtam, hogy ez igy nem jó, de kezdettől fogva ilyen, bármit csinálok vele, nem alszik többet.

Gondolom, nem kell magyaráznom, hogy nappal igy mire van időm és hogy mennyire kipihent vagyok ...

2011. nov. 29. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:

8 hónaposan így aludt:

Reggel 7-fél 8 körül kelt. Ebéd előtt aludt el, olyan 11 körül, aludt 1-fél 2-ig. Utána ebéd, csavargás, és uzsi után egy fél órát még szundított a babakocsiban, vagy az autóban. Este 8-fél 9 körül elaludt. Néha ivott éjjel, de általában először reggel fél 6 körül.

Most 9 hónapos, már leszoktattam a délutáni fél óráról, a délelőtti alvást meg kitoltuk ebéd utánra.

Így most kel reggel fél 8-8 körül, és alszik fél 1-1 órától jó 2-2,5 órát. Este olyan fél 9 körül alszik el.

2011. nov. 29. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Most 8,5 hónapos. Este fél 9-től reggel fél 8-ig alszik, hajnalban egyszer ébred szopizni.

Napközben délelőtt és délután is alszik 1-1,5 órát. Ő még most kezd átállni a nappali 2 alvásra, így van amikor még egy fél órás alvás besikeredik késő délután, de szerencsére ez nem befolyásolja az esti alvást.

2011. nov. 29. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Reggel 7-8 között kel majd délelött 10-fél 11-től alszik délig majd délután 3-tól 1-1.5 órát!

Kb 2 hónapos kora óta magától alszik el a saját kiságyában!Soha nem szerette a ringatást,simizést az csak jobban felpörgette,idegesített!!

2011. nov. 29. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vok!

ja azt elfelejtettem este fél 8kor alszik!Reggel kb 6 körül kel iszik tápszert és alszik tovább 7-8-ig!

2011. nov. 29. 22:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, már azt hittem, hogy rosszul csinálok valamit, hogy ilyen keveset alszik a babám nappal. Délelőtt egy fél órát, aztán délután is kb. 1 órát. Viszont éjjel alszik 8-tól reggel 7-ig. Köszi a válaszokat.
2011. nov. 30. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!