Megírnátok, hogy általában miből áll 16 hós babátok napi étrendje? Adtok-e nasit, milyet? Azt eszi, amit Ti? 10óraira, uzsira mit adtok, hogy változatos legyen?
Szia en szivesen megirom bär enyem meg csak 15 honapos de szerintem meg egy darabig ugyanez lessz az etrendje.
Reggeli: 7.30kor tejital 200ml (bolti tejet sajnos nem issza meg)
Tizorai: 1 joghurt vagy 1db peksütemeny (perec, croasson a kedvenc, de sima zsömi v kifli is jo neki)
Ebed: Ältaläban direkt bebimenüt kap a hipp 1-3 eveseeknek vagy a nestle 1-3 eveseknek valot, mivel en nem fözök minden nap. De ha fözök akkor ö is azt eszi.
Uzsi: gyümölcs 1db alma, banän vagy 2db mandarin, de ha delelött joghurt volt akkor ilyenkor kap zsemlet sonkäval ,sajtal, vagy virslit, vagy tojäst mikor mi van itthon.
Vacsora:8 ora tejital 200ml.
Nasinak: arra figyelek hogy ne legyen tul edes, cukros, pl csokikat nem adok.
De kap kekszet, kukot, meg lehet venni ezeket a gyümölcs szeleteket (nemtom magyarorszägon hogy hivjäk)gyümi van összepreselve benne. na ilyeneket szeret.
Ird le lecci te is a ti etrendeteket.
Az én kislányom 16,5 hós.
Reggel 8-körül kel, kap egy krémtúrót, vagy vajas kenyeret, kalácsot, péksüti vagy joghurt, lekváros kenyér. Adok neki kb. 2 dl tápszert.
Ebédre azt eszi, amit mi, vagy ha nem eheti, akkor van még a fagyóban aranytartalék, amit én csináltam neki.
Utána alszik.
3-kor kap gyümit, vagy bébidesszertet.
5-kor kap babapudingot, vagy újra gyümit, vagy egy piskótaszeletet, vagy túrórudit.
7-kor vacsi, tejpép + pl. vajas kenyér felvágottal, virsli, vagy májas kenyér. Paradicsom, uborka, paprika, savanyú uborka mellé. Tea vagy kakaó.
Fürcsi, utána még 2 deci tápszer.
Köszönöm a válaszokat!Azért voltam kíváncsi rá, mert teljesen bizonytalan vagyok, védőnőm meg sz.rik a fejemre...
Kedves Első válaszoló!
A mi napunk így néz ki:
7:30 2,5 dl kakaó (tejből)
10 körül túrórudi, vagy keksz, vagy banán
12 főzelék, nem tudom eltántorítani ettől, néhány kajánkból csipeget, de sose annyit, hogy jól lakjon, lecsót meg csak nem adok neki, olyankor nálunk is vagy a fagyiban tartalék.
Alvás.
15 2 kis pohár joghurt keksszel, vagy túrókrém, vagy gyümi
17 tejpép gyümivel, vagy tejszelet, vagy általam főzött puding,
20 vacsi 250 ml tejital
Igazából nem tudtam, hogy kevés-e, vagy túl sok, amit adok neki, de úgy látom, annyira nem csinálom rosszul. Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!