Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz lehet, amit az egyik...

Igaz lehet, amit az egyik válaszoló írt?

Figyelt kérdés
Május 7-én itt valaki azt írta egy válaszban, hogy minél tovább tart a kúszás vagy a mászás, annál könnyebb lesz a beszéd- és logikia fejlődése a babának. Ez igaz lehet? Alátámasztotta ezt valami kutatás?
2009. máj. 13. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ez érdekes akkor az én fiammal most ezért küzködünk ö men mászot egyáltalán hanem felált és nemsokára járkálni is tudot de négykézláb sose ment most 7 éves és még mindig hordom logopédushoz mert problémi vannak a beszédel ,és most van egy 6 honapos fiam ö se akar mászni valahogy rá kell vennem ezt jo hogy irtátok
2009. máj. 13. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!1.vagyok:a gyógytornász azt mondta,hogy igen-van összefüggés-de arról nem tud,hogy alátámasztotta-e valamilyen kutatás,hogy ha többet mászik v.kúszik egy baba könnyebb lesz a beszéd- és ligikai fejlődése.Az a lényeg,hogy csinálja.Nyilván a baba nem egyik percről a másikra kúszik,mászik aztán ahogy megtanult mászni a következő órában már fel is áll-jár.Van egy folyamat...

Az a lényeg,hogy csinálja,még ha fel is cseréli a sorrendet...

2009. máj. 13. 20:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 14. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!