Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy korábbi kérdésben az egyik válaszoló ezt írta, szerintetek ez mennyire lehet hatásos?
Hirtelen huppanj mellé mikor egyedül látod (legjobb még a reggeli mélaság közepette az első óra előtt), aztán mond a szemébe: "Szia! Végtelenül tetszel nekem, szeretnélek megismerni!" A válasz a nagy megdöbbenés mellett többnyire az lesz: "Ööö... ööö, jóó"
Ez már beleegyezés és ilyenkor nem is szabad neki túl sok időt adni a gondolkodásra, egyből elhívhatod suli után sétálni, vagy megbeszélsz vele egy talit a következő szünetben. Légy spontán, mosolygós és ha úgy zajlik az egész, mint egy villámháború, valszeg fel sem fog eszmélni... és ez lesz a jó! Egyből rohanni fog a barátnőihez... "Képzeljétek, ezt nem fogjátok elhinni...!"
Én így ismertem meg pár éve egy akkori nagy ideált, az életem első barátnőjét a középsuliban... két éves kapcsolat lett belőle. Szerintem ez a legjobb módszer, elvégre nem kerülgeted a forró kását, nyílt lapokkal játszol és jó eséllyel pár hét múlva kézen fogva mentek suliba. Ha pedig mégsem jönne ez be a leányzónál, akkor is egy tökös, bevállalós és őszinte srác leszel a szemében! (feltéve ha nem ügyefogyottan adod ezt elő, és egy szemernyit sem látszik rajtad, hogy a szíved majd kiugrik:)
A haveroknak is bejött párszor. Szerintem bénázás és közös ismerősök/hobbik keresgélésétől mentes, villámgyors és tuti recept! Jusson eszedbe: két pont közt legrövidebb az egyenes(beszéd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!