Mennyit kell foglalkozni egy négyhónapos babával?
Az én kisfiam egyáltalán nem alszik napközben, max. 1-2 órát összesen. Egész nap nem lehet letenni, mert egyből sír, játszunk szinte egész nap. 5-10 perc alatt kiporszívózom a szobát, mindennap csak 1-1 szobát. Más zajosabb nálunk nemigazán van.
Én élvezem, látom, hogy mindennap mennyivel többet tud csinálni, látom rajta, hogy mennyire boldog, hogy együtt vagyunk. Amikor hason is elvan kb. 10 percre, akkor is szoktam apróbb munkákat - pl. kiteregetek.
Szóval nálunk így mennek a napok. Megyek, mert kajabál:))))
Én délelőtt gyorsan amíg fent van kiporszívózok, addig elvan a kiságyába. Utána szundít egyet, addig felmosok, vasalok, mosok, teregetek, stb. Délután ideveszem magam mellé a konyhába az etetőszékbe én főzök, ő meg szépen nézelődik, beszélget. Folyamatosan magyarázok neki, hogy mit csinálok éppen, nagyon szereti figyelni. :)
Szerintem nyugodtan csináld Te is a dolgod, nem kell egész nap egymáson lógni. Addig jó míg elvan egyedül is a kiságyba, nem kell mindig ölben lenni.
Nekem az etetőszék (dönthető) nagyon bevállt, kislányomnak elég ha lát és beszélek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!