Olvastatok a védőoltások veszélyeiről? Anyukák hogyan lehet ezt megemészteni? (mellékelt link)
Olvasom itt a kommenteket.
Csak annyi jutott még eszembe, hogy a h1n1 vakcináról is elkezdték terjeszteni és komolynak látszó cikkekben leirogatni, hogy higanyt tartalmaz nagy mennyiségben, és meneküljön előle, ki merre lát. Nekem fontosabb volt hogy ne legyen szövődményes tüdőgyulladásom. Idén lecsengett a nagy rémület, és nem lettem tele hólyagokkal se :)
Én nagyon rosszkedvűen és félve adatom be az oltásokat, de nem merem nem beadatni a picimnek, meg ugye nem is hagynák.
Biztos vagyok benne, hogy igaz, hogy ártanak az oltások, de az is biztos, ha nem lennének egyesek, akkor jól néznénk ki.
Az egészséges immunrendszer mindennek az alapja, az oltásnélküliségnek is, és az oltási szövődmények, oltási károsodás elkerülésének is. De hogy milyen erős az immunrendszerünk, előre nem tudhatjuk, és főleg a babákat nem ismerhetjük.
Szerintem, aki teljesen elveti a védőoltásokat, az is szélsőséges úton jár, az oltások ügyében pedig hazugságok, elhallgatások vannak. Csak imádkozhatunk magunkért és gyermekeinkért, hogy minden oké legyen, és ne haragudjatok orvosok, biztos van köztetek kivétel, de én már hinni nem tudok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!