Ajánlanátok hozzátáplálásról olyan oldalakat, ahol MINDEN le van írva?
Elég eltérő dolgokat olvashatsz a hozzátáplálásról.
Én olvasgattam is a témában, de leginkább az anyai megérzéseimre hallgattam, ugyanis minden baba más.
Más a fejlődési ütemük, egyikük anyatejes, másikuk tápszeres, egyik jobban hízik, míg másik kevésbé, egyik hamar elfogadja az új ízeket, míg más babák sokára sem akarják.
Ha normális a védőnőd, akkor érdemes vele beszélni. Én a gyerekorvos véleményét kértem ki legtöbbször, mert megbíztam benne.
Másodszor írok, mert kitörlődött. :(
A lényeg, hogy legyen otthon egy ilyen táblázatod, amit saját infókkal ki tudsz majd egészíteni. Közben kérdezz nyugodtan védőnőtől, orvostól, stb, de elindulásnak ez jó.
Mikorokra ott meg van a válasz.
A többi pedig:
Ha kiváltani akarsz szoptatást, akkor szopi előtt kínáld meg valamelyik kezdő étellel. (gyümölcsöt javaslok)
Legjobb alkalom erre a tízórai.
Elkészítés: én gyakorlatilag mindent egyszerre megfőzök és utána turmixolom. szinte bármit bármivel variálhatsz, ennek csak a képzelet szabhat határt :) (mint egyébként is az ételeknél)
Ha van még konkrét kérdés, szívesen válaszolok
Mindent el fogok alaposan olvasni.
Nem szeretnék semmit elrontani. Van egy 3éves kisfiam, aki nagyon válogatós, nagyon kevés ételt hajlandó megenni, és abból is csak keveset eszik. Vele nagyon nehezen ment a hozzátáplálás, és én erre is vezetem vissza a mostani problémákat. Voltunk már vele gasztoenterológusnál is, minden rendben van nála.
Kislányommal mostanában kezdtük el a hozzátáplálást, és nem szeretném a Ő is a tesó sorsára jusson az én hibámból. Ezért szeretnék minél több cikket, véleményt, honlapot, személyes tapasztalatot elolvasni, meghallgatni, és ezek alapján próbálok haladni a kislányommal.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!