Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem jól csinálom? 1 hónapja...

Nem jól csinálom? 1 hónapja hozzátáplálok,5 hónapos kisfiú. Elmondom, hogyan csinálom: Kóstoltattam vele már sok mindent, amit ilyen korban lehet, alma, tök, krumpli, répa, csirkehús.

Figyelt kérdés

És én úgy etetem, hogy egyik nap kap fél üveg tököt, (többet nem eszik) msáik nap megkapja a maradékot, harmadnap kap, fél üveg répát, negyedik nap a maradékot, ötödik nap kap fél üveg almásőszit, másnap a maradékot stb stb.

Itt meg azt olvasom, hogy addig ne kapjon új ízt a baba ameddig ki nem váltott 1 egész étkezést! valaki nyugtasson meg...

2011. nov. 28. 10:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem el a hozzátáplálást, mert így láttam jónak.
2011. nov. 28. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:

nem is tudom már, azt hiszem 2.,3. válaszoló vagyok.

igen, szerintem most egy hónapra ennyi elég, 6 hónaposan jöhet majd a husi és a főzelékek :)

nem tudom milyen tököt adsz neki, de sütőtököt mindenféleképpen adjál, az is van üveges :)

meg ugye barack és esetleg meggyet adhatsz, de azt mirelitet. de ráér, inkább ezeket amiket már kóstolt kevergesd!

még a tejpépet tudom ajánlani, főleg ha tápszeres, abból is a vaníliásat, almásat és barackosat bátran kóstolgasd.

2011. nov. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!