Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek melyik pelenka vált be,...

Kinek melyik pelenka vált be, és miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném letesztelni a pelusokat, hogy kinek melyik vált be, illetve nem vált be, és miért?

3,5 éve, amikor a lányom szültem, kipróbáltuk a Huggiest, Liberot, Pamperst, de ezeken kívül a DM-nek és a hiper-, szupermarketeknek is vannak már saját márkáik.

Most várom a 2. babám, és kíváncsi lennék arra, hogy ár-minőség arányában melyiket érdemes megvenni, hisz nem mindig a legdrágább a legjobb.

Válaszaitok előre is köszönöm! Üdv!

2009. máj. 13. 10:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kezdetben a Pampers New Born-t használtuk, de kaptunk Libero-ból is ebben a méretben. Újszülötteknek tökéletes, csak nem szabad túl sokat venni belőle, mert nagyon hamar kinővi. Nekem iker fiaim vannak, egyik babám 2700 gr-mal született, a másik bébi 3500 gr-mal. Kb. 3 hétig tudtam a nagyobbik babámra adni ezt a pelust, a kisebbik fiamnak 5 hétig volt jó. Utánna váltottunk a Tesco színes pelenkára. Árban is és minőségben is kiváló.
2009. máj. 13. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!