Ha kiutessel jaro lazas beteg a lanyom, attol meg kihivehetem a levegore?
elvileg nem szabadna kivinni.
gyakorlatilag én már vittem ki a fiam,mert nem volt kire hagynom,és nem jött fel a boltból a kaja.nem sétálni mentünk,hanem célirányosan a boltba.bevásároltunk és rongyoltunk haza
Ha nyár lenne, akkor más lenne a helyzet...De mivel hideg van kint, a lázas betegnek egyáltalán nem tesz jót, ha kiviszed. Az más, hogy otthon virgonc, de a hidegben nem biztos, hogy jól fogja érezni magát. A másik, ennél is fontosabb, hogy mivel lázas beteg, az immunrendszere le van gyengülve, mert éppen azon munkálkodik, hogy legyőzze ezt a betegséget. A 2 megállónyi út alatt könnyebben beszed egy újabb kórokozót. De ha nincs más megoldás, és nem tudod kire bízni, akkor úgysem tehetsz semmit. Próbáld meg egy halasztani az intéznivalót, ha nem lehet, akkor alaposan öltöztesd be a kicsit, és igyekezz vel minél hamarabb haza.
Gyors gyógyulást neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!