Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves baba milyen zöldséget...

1 éves baba milyen zöldséget és gyümölcsöt ehet?

Figyelt kérdés
kisfiam eddig csak üveges kaját evett, szóval csak bio-val találkozott. szeretnék már én főzni neki. milyen zöldséget, gyümölcsöt adhatok neki? sima hipermarketeset is? mert hát az génkezelt. a piacos még gondolom fóliás. szóval akkor mit?
2009. máj. 12. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Most már bármilyet. Kivéve az apró magvas gyümölcsöket!
2009. máj. 12. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
hát ti mit esztek? én bio krumplit répát v. kevésbé vegyszereset!Salynos még a fokhagyma is kínai!!!Nehéz volt nekünk is lelkileg átállni pl. az ovodai kosztra ,de itthon odda figyelek pl.nem használok vegetát, és sósmüfüszer keveréket . Finom, Száritott fűszereket kakúkfű , bazsalikom használok.Ja és teljes kiörlésü rozs kenyeret. Jódózott tengeri só! Durung tészta.
2009. máj. 12. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Bocsi, nem akarok rosszmájú lenni, de Te azt hiszed, hogy a BIO üveges kaja teljesen egészséges a kicsinek? Gongolj bele, ha nem fóliában termesztik a növényt, akkor a szabad ég alatt, ahol smog van, mert terjed a levegőben. Füstölnek a kémények, esik a savas vagy ónos eső... stb. A BIO csak kitaláció, megtéveszti az embereket, hogy a drágább termékeket vásárolják, ami ugyanolyan mint a piacos.

Különben már almát, körtét, őszibarackot, sárgadinnyét, répát, zöldséget, salátát is ehet.

Üdv 14 hónapos nem BIO-kaján nőtt makk egészséges kislány anyukája, aki egy BIO-terméket előállitó üzemben laboratóriumi munkatárs.

2009. máj. 12. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
üzenem hogy salynos a levegöt még nem szürik de a vegyszerezés kimarad a gazdálkodásban és van más modszer is hogy ne legyen káros anyagokktol föltöltve a zöldsség. Pl. a biogazdák betartják a szabályokat hiszen ök ezért váltak biogazdává mert már ök is megjárták és igen is ö tölük veszik a bébikaja gyártók! És be vizsgált termékek !De te egyél nyuogtan tavaszi paradicsomot hiszen olyan gusztusos!!!!
2009. máj. 12. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
nem megtévesztés!!! hanem salynos a rohano világban elterjedt a vegyszerezés nics ídő hogy megérjen szegény zöldsség! És azért drágább mert igen is sok munka van benne nincs fölpúmpálva gyórss érleléssel!! Ja és gyerek cipöbe jár Magyarországon a Biogazdálkodás is !!!10 éve még allig lehetett kapni !
2009. máj. 12. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Pont ma kérdezte tölem a gyerekorvos hogy biozöldsségböl főz-e anyuka??
2009. máj. 12. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
ja és falusi gazdák ott nincs is smog hi-hi nem is lehetne a belvárosba mert még azt is ellenörzik!!!
2009. máj. 12. 22:04
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek.

én nem vitát szeretnék arról, h a bio tényleg az -e v sem, hanem ötleteket, h hol tudnák vásárolni ahhoz, hogy a fiam a lehető legkevesebb nitráttal, vegyszerrel, permettel találkozzon. nyáron már rendben van a dolog, anyukám bio kertészetet tart. csakhát addig szerettem volna vmi ötletet.

2009. máj. 12. 22:11
 9/10 A kérdező kommentje:
bocsánat, tudnék:)))
2009. máj. 12. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

előszőr nem értettem mi az a salynos!!!

pontos j!!!!!!

SAJNOS

2009. máj. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!