1 év körüli babák anyukái, ti is megfigyeltek ilyeneket, ha fáradt a gyerek?
Az érdekelne, hogy
-összesen hány órát alszik a 24-ből gyermeketek
-ébredés után hány órával kezd el fáradni
-van-e a fáradtságnak olyan jele, hogy a járása olyan bizonytalan lesz, mint részeg lenne, vagy a léptei olyan rogyadozók?
Légyszi válszoljatok minél többen! Köszönöm szépen!
a fiam vasárap lesz 1 éves.
24 órából olyan 13-15öt alszik általában.
nem tud sokat ébren lenni délelőtt, 3 óra után már álmos. este bírja olyan 5 órán át.
nem látok rajta ilyesmiket, amiket írtál, a szemét dörzsöli, ásít, ilyenek. este persze esik kel, de az már biztos az egész napi minden:)
szia!
Unokatesóm kisfia 14 hónapos, kb. 13-13,5 órát alszik, olyan 3 és fél órát bír ébren, és az az egyértelmű jele, ha fáradt, hogy bizonytalan a járása.
Szia!
Az én fiam jövő héten lesz egy éves.Kb. olyan 3-3,5 óra után kezd fáradni, én is megfigyeltem , hogy ha fáradt akkor csetlik botlik (esik kel). Hogy a 24 órából mennyit alszik azt konkrétan nem tudom, de elég keveset általában napközben 2x 1-1,5 órát, éjjel meg van mikor 2 óránként ébren van. Szóval nem egyszerű eset.
szia,
szerintem nem kóros a "térdrogyasztás", amit írtál, de ha megnyugtat, kérd ki az orvos véleményét. az én kisfiam még csak 10 hónapos, de szinte havonta fedeztem fel rajta olyan cselekvéssorozatot, ami nyugtalanitott és csak arra az időszakra volt jellemző, aztán ahogy fejlődött, elmúltak, érettebb lett a teste fölötti controll. egyébként a fáradtságnak lehet ez jele, gondolj csak bele, velünk is előfordulhat a rogyadozás járás közben, ha nagyonnayon fáradtak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!