Másnak is ilyen beteges a babája?
Hát, tényleg elég sokat volt beteg a babád.
Az enyém 10 hós, egyszer volt egy orrfolyós, köhögős betegsége eddig.
Adj neki Cebion cseppet, hátha segít, hogy ne legyen olyan gyakran beteg.
szia!
az én kisfiam 8,5 hónapos és dettó, ugyanígy vagyunk. Most éppen fülgyulladása van. Van egy nagyobb tesó, aki oviba jár, általában ha beteg, akkor ő is megbetegszik. Hát én is elvagyok keseredve, mert már megint antibiotikumot kapott, pedig én adom neki a cebion cseppet és levegőn is minden nap vagyunk... remélem ahogy nő úgy ritkulnak a betegségek is:(
én szeretnék neki egy vérképet csináltatni, hátha okosabbak leszünk. Sajnos a dokinknak nem jut eszébe
hasonló.
8 hónaposan volt már fülgyulladása, 3 náthája és egy vírusos gégehurutja
cebion cseppet ajánlanám én is, vagy a cebion multivitamint
a 3. vagyok
nálunk meg még hozzájön az, hogy kruppos mind a kettő. Most már megint gyanúsan köhög:( félek ,hogy megint befulladás lesz a vége
Nem az anyatejen múlik hogy beteges e a babád vagy sem..
A lányom kizárólag tápszeres/volt 8 hónapos és egyszer volt egy köhögéses orrfolyásos betegsége kb 3 hete,és kb 3 napig tartott.Szóval szerintem ez valamennyire genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!