Segíteni szeretnék sok kismamának? !
Figyelt kérdés
van egy olyan babacsomag amit a gyerek 4HÓNAPOS korától lehet beváltani 1ÉVES koráig. a neten kell regisztrálni a Felicitas.hu oldalon és küldik a csomagot vagy a kupont. én most kaptam meg a kupont és regisztráltam március közepén!!
itt a link:
remélem segítettem sokaknak akik még nem tudtak erről!!
mert sokan összetévesztik a szüléskor kapott csomagot és amit a védőnő adott könyvben lévő kupon által kiváltható csomagot és ezt!ez más!
minden jót!!
2009. máj. 12. 16:11
1/12 anonim 

válasza:

Köszönjük szépen! Már regiztem is!
2/12 anonim 

válasza:

Köszi, segítettél, nem tudtam, 7 hetes anyuka
3/12 A kérdező kommentje:
nagyon szívesen :) :) :) :)
2009. máj. 12. 16:19
4/12 anonim 

válasza:

Köszönöm szépen, erről nem is hallottam, most én is regisztráltam:) Aranyos vagy, hogy feltetted:)
5/12 anonim 

válasza:

Köszönöm szépen, hogy szóltál, én is regisztráltam! 10 hetes anyuka:)
6/12 anonim 

válasza:

Jó fej vagy!Köszi, igaz még csak most fog kibújni a kis lurkó, azért csináltam egy parancsikont az oldalhoz :)
36km
7/12 anonim 

válasza:

Kösziszépen! Rendes vagy:) pusz a picidnek is:))
9/12 anonim 

válasza:

Mire lehet beváltani? Mennyi az értéke ha utalvány?
10/12 anonim 

válasza:

17:08-nak:
én már megkaptam a csomagot is, ezek voltak benne ha jól emlékszem:
Johnsons fürdető, Sudokrem, Vanish minta, Nestlé kiskanál, egy kis csörgőlabda, rengeteg szórólap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!