Ha már hozzátáplálok (tejpép), akkor minden nap kell, hogy legyen széklete a babámnak?
jobb ha van mindennap, de beavatkozni kb.a 3.napon érdemes.
ha látod, hogy nehezen oldja meg, akkor érdemes átállni olyan ételekre, amik megkönnyítik pl.barack, sütőtök, zabkása.
a tejpép rizses? mert sajnos a rizs kifejezetten fog.
lányomnak is a hozzátáplálástól voltak kakik gondjai, én levolac szirpot adtam neki, ha 2 napja nem volt kaki.
Igen, kukoricás rizses a tejpép. És nem itattam utána, de akkor ma meg fogom tenni. Sajnos szegénynek nagyon kenőcsös volt már, nem lehetett egyszerű. Barackot meg majd csak jövőhéten tudom adni, mert 2 napja kezdtem el az almát.
Köszönöm a segítséget!
1.vagyok.
azt ne írtad, mennyi idős. ha elmúlt 6 hónapos, akkor óvatosan kóstoltathatod a szilvát és a mandarin kifacsart levét (első hasfájást okozhat, 2.irritálhatja. nálunk a mandarinlevet bírta, kifejezetten szerette, a szilvát csak 8 hótól bírta). ezek nagyon jól meghajtják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!