Hogy lehet a leggyorsabban eltávolítani a koszmót a picim
fejbőréről?
Figyelt kérdés
Vettünk Babe koszmó elleni sampont, de napközben olyan ijesztően száraz a fejbőre, hogy beolajoztam.
Az olajat fésülés után letöröljem?
2009. máj. 12. 13:22
1/9 anonim válasza:
salynos a koszmo nyügös dolog figyeld mindig és ha már kicsit mutatkozik kezeld ne terjedjen . keress rublikába ha be írod van sok válasz.Töröld v. fürdetés elött kezeld
2009. máj. 12. 13:25
2/9 anonim válasza:
a legtutibb a szaliciles krém egyszer bekened vele fürdés előtt fél órával fürdéskor lemosod és viszlát koszmó. mi a Babéval megszivtuk nemhogy lehozta volna volna de olyan lett a fejbőre hogy csak pislogtam. az olaj nem jött be de ez a krém igen. kérdezd meg a gyerekorvost hogy nem e irná fel.
2009. máj. 12. 13:26
3/9 anonim válasza:
Szia. Gyógyszertárban lehet kapni BABÉ nevű sampont, kb. 1600 Ft, de megéri mert néhány mosás után szépen eltűnik a koszmó. Szerintem ez a legkíméletesebb megoldás. Sok sikert. Üdv.
2009. máj. 12. 13:27
4/9 anonim válasza:
olajjal bekenem a fejét fürdés elött 10-15perccel,mikor mosom akkor szoktam ovatosan körömmel mosni a buksit(nem pirosodik neki és még élvezi is)Volt nincs koszmo!
Ennél gyorsabb és olcsobb szerintem nincs,bocs ha tévedek.
5/9 anonim válasza:
Én úgy csinálom hogy fürdés előtt fél órával bekenem olajjal a fejbőrét teszek rá egy kis sapkát és közvetlen fürdés előtt babakefével körkörös mozdulatokkal kikefélem. Már nem sok van neki pedig még csak 2-szer csináltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Remélem beválik a Babe,mert 2.000 Ft. volt.
Ha nem, akkor megpróbálkozunk a szaliciles krémmel, mert az olajozás nekünk sem válik be. Bár az is lehet, hogy későn kezdtem el kezelni.
2009. máj. 12. 13:28
7/9 anonim válasza:
mi minden este megmostuk a pici haját és 1hét alatt szép lett. sokan azt csinálják, hogy bekenik olajjal hajmosás előtt 1órával vagy több idővel,valaki rajta hagyja 1 éjszakát. mosás után gyengéden kell dörgölni a fejbőrt,esetleg át is lehet fésülni puha kefével.
2009. máj. 12. 13:29
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, esti fürdés előtt olaj és sapi. :)
2009. máj. 12. 13:30
9/9 anonim válasza:
A BABE samponnal minden nap kell mosni.Rásegitésként parafin olajjal kenem fürdés elött 30 percel és majd lemosom. A sampont rajtahagyom fürdés végéig mindig ez kb.10-15 perc.
Most alig van rajta,csaka feje tetején,igy azt még beolajozom. Sajna 4 hónaposon olyan volt a feje mint egy térkép,nekünk akkor jött ki és gyorsan elterjedt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!