Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kóstolt legelőször a...

Mit kóstolt legelőször a babátok és mennyi idős volt akkor? Hogy fogadta a legelő íz?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 15:06
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
legelső íz akart lenni...
2011. nov. 24. 15:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom az alma levét kóstolta először, 5 hónapos korában. Hát fintorgott egyet, nézte a kanalat, majd még nagy nehezen 2-3 kis kanálnyit megevett belőle. Ezután már türelmetlenül kalimpálni kezdett, kérte a tápszerét, mert éhes volt. Hát ez volt a reakciója rá.
2011. nov. 24. 15:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Szintén almalével kezdtük 4,5 hónaposan. Pár napig fintorgott, nézett rám furcsám, aztán megszokta, megszerette, és a többi ízre már nem is fintorgott.

A legelő ízen pedig jót nevettem. :)

Egy betűt kihagy az ember, mégis értelmes lesz a szó, és vicces. :)

2011. nov. 24. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:

3 hónaposan almalé.

Az első kanáltól kirázta a hideg,majd nem győztem elég gyorsan adni a szájába.

2011. nov. 24. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
6 hónapos elmúlt és almalevet. Meglepődött. Kitátotta a száját és csak pár pillanat múlva nyelte le a lét. Aztán kérte a tejet.
2011. nov. 24. 15:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Almalé és imádta, 3 és fél hónaposan. Csak azt volt hajlandó inni, folyamatosan vizeztem így pár hónap alatt áttértünk a vízre. Majd a lé után almapüré....imádta. Kapálózott, hogy akar még, második nap már egy egész adagot benyomott. Jó evő, imád enni. :)
2011. nov. 24. 15:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Sütőtö-püré (bébiétel). :) 4hónaposan! Hümmögöt végig, nagyon ízlett neki
2011. nov. 24. 16:10
 8/13 anonim ***** válasza:
5 hónaposan az almalevet kóstolta meg először. Utálta. Utána barackot kapott, azt szereti.
2011. nov. 24. 17:13
 9/13 anonim ***** válasza:

4 hósan almát. De nem csak a levét, hanem almareszelőn reszeltem neki, így benne voltak a rostok.

Első perctől kezdve úgy nyelte, mint kacsa a nokedlit!

Nem is csak pár kanálallal kapott, ahogy azt kellett volna, mert kérte még! Majdnem megevett egy egész almát! :) Azóta bármit kóstoltatok vele, minden egyből eszik, nem válogat.

Az

2011. nov. 24. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
6 hónaposan almapüré.(üveges) Nem ízlett neki, és nem is értette, hogy mi ez az "izé", amit a szájába próbálok tuszkolni.:D Most 10 hónapos, a reszelt almából kettőt eszik tízóraira, ez a kedvence. Keksszel vagy anélkül, mindegy, de egy nap sem maradhat alma nélkül, nagyon szereti. Ahogy a mondás szól: "Naponta egy alma, az orvost távol tartja." :)
2011. nov. 28. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!