Vegyek vagy ne?
Figyelt kérdés
A kisfiam 8 hónapos.Szerintetek mit vegyek neki karácsonyra?Hülyeséget nem akarok venni,mert nem akarok az a szülő lenni aki mindenféle haszontalan játékkal lepi meg őt amit mondjuk fél év múlva kidob.Egyáltalán fontos,hogy ennyi idős korban kapjon ajándékot?2011. nov. 24. 10:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem a karácsonyi ajándék az mindig fontos egy gyereknek. De ilyenkor még érdemes olyan dolgot venni ami hasznos is. Amire épp szükség lenne.
2/4 anonim válasza:
Valami zenélős apróságot én vennék, de a karácsonyfa jobban leköti majd:) a felborítása és a díszek megkaparintása:)
3/4 anonim válasza:
Mi babaszánkót vettünk a lányomnak! 8,5 hós lesz karácsonykor, úgyhogy remélem addigra már fel fog ülni magától, na és egy kis hó sem ártana! ;)
4/4 anonim válasza:
Szerintem neki is kell ajándék. Hogy nézne ki ha pont ő nem kapna semmit? Viszont ilyen idős korban még nem fontos, hogy mit kap. Nem muszáj játékot venni, kaphat ruhát vagy bármit amire később szüksége lehet(Pl.:kistányért amit vákuummal az asztalhoz rögzíthetsz vagy csőrös poharat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!