Mennyit alszik egy 4 hónapos kisbaba?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 11:56
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem ez nagyon változó, már újszülöttként is eltérő az alvási igény.
A fiam két hónapos korától este nyolctól reggel hatig alszik éjszaka ébredés nélkül, majd fél nyolctól tízig, fél 12-től fél kettőig és négytől fél ötig. Most hat hónapos és ez még nem változott, pedig már hozzátáplálok és két foga ki is jött.
Szerintem ez viszonylag soknak számít.
2/3 anonim 

válasza:

Az én kisfiam reggel 7 körül ébred. 9-ig ébren van, akkor visszük a középsőt oviba, hazaérek, addigra elalszik a babakocsiban. Általában 2 órát alszik. Utána 2 órát van ébren ismét, nézelődik, forgolódik, játszom vele. De van úgy, hogy csak dél körül alszik el, a délutáni alvása már változóbb, most már simán ébren van 2-3 órákat. A fürdés 7-kor van, utána legkésőbb 8-kor alszik. (Min. kétszer felébred enni.)
3/3 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam szinte ugyanígy alszik,mint a Te kisfiad!!!:)))este 9-től,reggel 6-7-ig..majd 8,fél9-től 10-ig...majd 12-2-ig...és délután ismét alszik 5-től7 körülig!!:)))
2009. máj. 12. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!