Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet rávenni egy babát,...

Hogy lehet rávenni egy babát, aki csak a cicit ismeri, hogy igyon? (5.5hós) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jön a nagy meleg,és félek,hogy nem jut kellő elegendő folyadékhoz,meg mindenki mondogatja,hogy miért nem teázk már eszik már mást stb..!Semmit nem hajlandó elfogadni semmiből!Csak fintorog!Próbáltam cumisüveg,csőröspohár,(meg se szívja),kiskanál,pohár,de amit beleöntök,azt kiereszti vissza!
2009. máj. 12. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Böven elég az anyatej,Hasonlo helyzetben nekem azt tanácsolta az orvos hogy nem kell eröltetni:Nyári babám volt,soha nem volt kiszáradva.Nyugi,jo babázást
2009. máj. 12. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
hát most nem akarlak bántani de hamarabb kellet volna itatni fojadékkal ,és most nehéz tanácsot adni de én ugy gondlom ha sokáig probálkozzol egy dologgal pl cumisüvegböl itatni azt majd elfogadja egy idö után de akkor ne adj neki másbol mert az csak össze zavarja a kicsit sok sikert és kitartás
2009. máj. 12. 11:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Meddig?Ha hozzátáplálok majd,akkor is?

2009. máj. 12. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet! Naponta többször próbálkozok, mert séta közben mégsem tehetem cicire, ha megszomjazik! Próbáld anyatejjel vagy babavízzel, hátha úgy megszívná, nekem ezeknél nem fintorog, csak rágcsálja, már ez is haladás. Amúgy azt mondják, ha szomjas, inni fog. Hát meglátjuk :-)
2009. máj. 12. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
ilyen melegbe szüksége van a szervezetnek a viz potlásra nekem ne mondja senki hogy a tej elég mikor kint vagy 38 fok van nekem a doki mondta
2009. máj. 12. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam se fogadott el semmit inni nagyon sokáig, most 1 éves és kb 1 hónapja mióta napközben csak 1-2* vagy most már egyszer sem szopizik azóta fogadja el a teát, rostost a vizet még most sem. Én is kipróbáltam mindent és végül nemrég vettünk neki szopókás üvegbe limonádét,mert nem volt nálunk iszi és azóta csak abból az üvegből iszik valahogy más a szopókája mint a többinek.
2009. máj. 12. 11:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg,de úgy gondolom,hogy egy ideig elegendő az anyatej,de lehet akkor elrontottam,csak azt nem tudom,hogy hamarabb elfogadta volna-e?
2009. máj. 12. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
pohárból is próbálhatod.
2009. máj. 12. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!