Mennyi idő mire teljesen leszoktatom a ciciről?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk 6 hósan el kezdek neki már adni tápszereket,de melette még cicit is hogy n eggyik napról a másikra haggyuk el a cicit akkor kb mennyi idejig kell még a cicit is adni és mikor lehet már csak a tápszert adni?Kb 1 hónapig kell mind kettőt adni,és utánna olyan 7 hónaposan már elhagyhatom a cicit?2009. máj. 12. 11:10
1/11 anonim válasza:
Normális vagy 6hónapos picit leszoktatni a szopcsiról??? Ha tudod, legalább 1-1,5 éves korig szoptasd! Legalább este..
2/11 anonim válasza:
Azt nem írta,hogy miért akarja leszoktatni a ciciről!Biztos jó oka van rá!Szerintem majd a babádtól függ,hogy mennyire issza meg a tápszert,mert az enyém nem akarta elfogadni.
3/11 A kérdező kommentje:
Mit kell itt normálisozni?NOrmális vagyok mert normálisan kérdeztem.De te nem tudsz normálisan válaszokni akkor ne írjál be választ!Remálem a gyerekedet nem fogod így nevelni hogy ilyen alpári hangvételbe válaszoljon az embereknek!Apad a tejem,alig van és a baba se akar szopizni úgy kell ráeröltetnem a cicire hogy egyen!Talán azért akarom elhagyni!
2009. máj. 12. 11:20
4/11 anonim válasza:
Hagyd, majd érettségi előtt is megszoptatja a gyerekét, hogy jobban sikerüljön a vizsga :)
5/11 A kérdező kommentje:
:)
2009. máj. 12. 12:49
6/11 anonim válasza:
már bocs, kedves kérdező, de az első válaszoló nem volt bunkó, ellenben a te reakciód... na mindegy. Egyébként valóban a babád dönti ezt el, nem lehet előre megmondani.
7/11 anonim válasza:
Szia!!
Ne aggodj, beszélj a dokitokkal és megmondja hogy legyen. Nekem is kezdett fogyni a tejem, aztán potoltuk tápszerrel ez kb 4hos korátol volt. Majd kb 5hos volt mikor leválasztotta magát lányom- nem kellett a cici- csak sirás volt szopi helyett- több napi probálkozás után hagytam és nem sirattattam a gyereket, elhagytuk a szopit. (Főzikhez fejtem még egy darabig)
Fejlődik szépen, nem volt még beteg, és eszik- iszik mindent amit lehet!!
Ne törödj a beszologatokkal, amig van tejed használd ki- illetve tényleg a gyerekorvossal beszéljetek erről.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nekem is ez van hogy már nem akar szopizni,csak sír a cicin.
2009. máj. 12. 14:38
9/11 anonim válasza:
Sír a cicin? Nekem mikor megszületett a kisfiam, nem akart szopizni, kényelmesebb volt neki az üvegéből. De kicsit "erőltettem" és most elmúlt 1éves, még mindig szopizik..nem kell egyből feladni! És én voltam az első hozzászóló... de mind1.
10/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem is a dokitokkal beszélj, de ne aggódj, ilyen elő szokott fordulni, ha nő a szopásigénye (ez bizonyos időközönként előfordul. Ehhez neked (tej) is alkalmazkodnod kell, gyakran tedd mellre. Szerintem ha nem muszáj, pusztán emiatt ne kezd azonnal tápszerezni (de ebben hallgass a gyerekorvosra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!