Mást is zavar, hogy a gyermek vércsoportja sehol nincs feltüntetve?
Én 18 hónapja szültem, és azóta sem tudom a fiam vércsoportját. Még a kórházban kérdeztem, hogy mi a vércsoportja, azt mondták, csak akkor nézik, ha beteg vagy ilyesmi. Utána a gyerekorvostól is kérdeztem, azt mondta, erre nincs szükség, ezért ez fizetős.
Én sem értem milyen dolog ez, szerintem ez igenis fontos. Amikor általános iskolás voltam, és még a régi fajta diákigazolványom volt, még abba is be kellett (volna) írni, hiszen ha valaki balesetet szenved, milyen jó, hogy nem kell vércsoport meghatározással bajlódni, mert már lehet tudni. Nem értem én sem ezt a dolgot.
Én is eüben dolgozok, és igen, mindig meg kell határozi és ezt magamról is tudom (sajna kaptam már vért) és hiába vettek pár hón belül 2szer is vércsop.meghatározást, mikor kellett, akkor ismét meghatározták.
Amúgy a fiam 18 hós, neki incs benne sehol zárójában sem, meg semmi.
Én se tudom a babám vércsoportját sajnos :( Kérdeztem a kórházban, hogy miért nem nézik meg, az volt a válasz, hogy "minek?".
Én a saját vércsoportomat is valami huszonévesen tudtam meg.
Szia!
Nálunk megnézték a baba vércsoportját, és ráírták a zárójelentésre, mert én rh- vagyok.
Én úgy tudom, hogy csak ebben az esetben nézik meg a baba vércsoportját, hiszen ha ő rh+, akkor kell hogy kapj valami ellenanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!