Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcema lenne? Eloszor az alla...

Ekcema lenne? Eloszor az alla alatt es mellkasan piros foltok amiknek a teteje szaraz volt es vakarta, mara mar a hasan is van.

Figyelt kérdés
Nem pottyok inkabb foltok. Eloszor a fogara gyanakodtam mert a nyala ahogy folyik mindig megmarta neki az ercat es a nyakat de mar a hasan is van es oda csak nem folyik le. Ekcemas lenne? Mit csinaljak mivel kenjem?
2009. máj. 11. 23:15
 1/6 A kérdező kommentje:

14 honapos kisfiu, nem adok meg neki bolti tejet csak babatejet.

Milyen eteleket kell kerulni ha ekcema?

2009. máj. 11. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem váltottál mostanában mosóport vagy öblítöt? Mert lehet attól is.Vagy,nem lehet hogy a melegtól? Ha meg az sem akkor, ehetett valamit amire így reagál.De azért jólenne ha elugranál vele a dokihoz!
2009. máj. 12. 01:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is azt gondold át, hogy mivel érintkezett a bőre, amivel eddig nem. Nemcsak a mosópor, öblítő, hanem fürdető, testápoló, naptej? Esetleg új ételt nem kapott? Kislányomnak ugyanilyen foltjai voltak, mikor öblítőt váltottam, sanatopic testápolót használunk, ekcémás, nagyon száraz bőrre van, teljesen természetes, illatanyagmentes, szuper jó, pár nap alatt helyrerakta a bőrét!
2009. máj. 12. 07:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a hasznos valaszokat! Nem valtottam mosoport se oblitot. At etelekre en is gyanakszom csak hat eleg nehez kiszurni mert mar szinte mindent eszik amit egy 14 hos baba ehet na persze azt nem tudom ki mit ad neki mikor nem latom:(

Szoval hosszu feladatnak allok elebe:)

2009. máj. 12. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Mész vele a dokihoz?Nem adhattak neki epret?Vagy szamócát vagy málnát?Gondolod át hogy mit ehetett a kicsi az elmúlt napokban.Az elso válszadó voltam.
2009. máj. 12. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem viszem orvoshoz anyira nem veszes este bekentem a furdetokremevel es mar alig latszik. De ha vissza pirosodik vagy jobban vakarozik holnap elviszem termeszetesen. Torom a fejem miket evett de a koranak megfelelo eteleket adok edseeeget nem eszik, magvas gyumiket sem, konzerveket sem....teljesenkifogytamotletbol.... koszonom!
2009. máj. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!