Mikortól engedted babádat tv-t nézni?
Az én fiam nagyon szereti pedig tudom h még nagyon kicsi hozzá.
De annyit gügyörészik meg kacag h néha max félórát nézheti.

Azt mondják, hogy nemcsak a látott tartalom rossz a gyereknek, hanem a tévében a képek villódzása is nagyon leterheli az idegrendszerüket, és ha 2-3 éves kora közt sokat néz tévét, később tanulászavaros lesz.
Ezt olvastam valahol.
Na, remélem ez nem igaz, mert sajnos az én gyerekeim sokat néznek tévét.
Az elsővel úgy voltam, hogy amíg ő játszott, addig bekapcsoltam magamnak. Persze csak olyat, amiben nem volt erőszak. Pl. Jóbarátok. Aztán a lányom egyszer csak elkezdte mondogatni, hogy Phoebe, Joey.
A férjem szoktatta rá őt a mesékre, amikor ő vigyázott rá. Mert a lányom kb. 1,5 éves korától órákig el tudja nézni. Irigylem azt, aki azt mondja, hogy nem köti le a gyerekét.
Gondoltam, na, majd a második gyereknek nem engedem. Aha, nézik együtt. Ha a nagy nincs itthon, akkor tolja a kezembe a távirányítót. Ő főleg a dalokat szereti és táncol rá. A mesék annyira nem kötik le. Most 2 éves.
Azért én figyelek rá, hogy mit néznek, csak erőszakmentes dolog mehet. Klasszikusan tévét mi nem nézünk, gyerek dvd-k vannak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!