Mennyi idős koráig érdekelte babádat a csörgő,
rágóka?
Szinte soha nem érdekelte. Minden más viszont igen: pille palack, távirányítós stb.
Talán akkor nézegette és fogdosta a csörgőket, amikor 3-4 hónapos volt, de nem kötötte le őt soha igazán.
2011. nov. 3. 22:05
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem furi, hogy 8 hónapos, de még mindig játszik velük. Ha belebotlik egy csörgőbe, még mindig rázza, rágcsálja. A rágókákat is minden nap használja :)) Persze minden más mellett :)
Na nekem meg az volt a furi, hogy nem játszott velük. Szerintem egyik gyerekekkel sincs gond. Egyiket érdekli, másikat nem, nem baj ez.
Idővel úgyis elhagyja majd őket.
2011. nov. 4. 11:32
Nálatok nem idegesítette fel magát a bébi a csörgőkön? Az enyém játszik vele egy darabig, de aztán berág és elkezd bömbölni...
2011. dec. 6. 16:25
Rágóka nagyon ritkán, csörgő még őt is olykor. :) 9 hónapos. Csak már máshogy játszik vele, pl. keres dobozt, amibe belefér, és beleteszi. Jól meglepődik, ha kis dobozba nem fér bele. :)
2011. dec. 6. 16:26
6/12 A kérdező kommentje:
Nem idegesítette fel soha :) Nagyon szereti rázni, rágni. Már 9 hónapos, okos, ügyes kislány. Nem "nőtte" már ki ezt a játékot?
És a játszószőnyeggel hogy álltok? Meddig használta babátok? Olyan sok helyet foglal, de néha még játszik vele.
Szia!
Rágóka helyett mindent rág (nem nagyon érdekelte soha), csörgőt viszont még mindig rázza,10hós.
Játszószőnyeget elraktuk, már csak a zenélő része hozta néha lázba, felváltja egy bébizongora.
2011. dec. 6. 17:57
16:25-nek. De! Nagyon, olyan pipa tud lenni, hogy belevörösödik, úgy kezd ordítani. Szinte minden rágókára, csörgőre mérges egy idő után, el is dobja őket. 6 hónapos. Fiú:-)
2011. dec. 6. 20:19
Az enyémet pici korában egyáltalán nem érdekelte a rágóka, ehelyett mindent rágott, de azt sosem, a csörgőt is inkább csak nézegette. Most viszont 16 hónapos, és a csörgőt elkezdte élvezni, mint hangszer, rázza, és táncol:)!
2011. dec. 6. 20:42
utolsó vagyok, a játszószőnyeget is rég eltettük, de nemrég pakolás közben megtalálta, egyből elkezdte húzni- vonni, és ráfektetni a plüssöket, szóval annak is van még mindig funkciója. Nincs két egyforma gyerek, és igazából ők mindennel el tudnak játszani, csak minden korban másképp!
2011. dec. 6. 20:45
Kapcsolódó kérdések: