Baj ha mindig vele vagyok?
Amikor fenn van a 4hónapos kislány, mindig mellette vagyok. Ha a játszószőnyegen van, ha a pihenőszékben. Csak akkor nem vagyok vele ha a kiságyába nézi az ágya fölé rakott forgó halait, vagy amikor alszik. Illetve bármikor meghallom nyöszögni, már ugrok is, vagy kiveszem abból a környezetből amiben épp van, és átviszem máshova. A párom szerint ez már beteges, hogy állandóan vele vagyok. Ez tényleg rossz? Megfogja szokni, hogy mindig lát, és aztán nem tudok még WC-re se elmenni? Nem akarom elvesztegetni az időt, hisz olyan gyorsan felnő.
Szeretném mindig, ha a szemem előtt lenne, mert nagyon féltem. Rosszat teszek neki ezzel?
Köszönöm a válaszokat

Szerintem nem csinálsz semmit rosszul! Az én fiam 5hónapos, de én is mindig vele vagyok! Ez a dolom nem? Az első két hónapban szinte éjjel nappal rám volt nőve! Most már szépen eljátszik a játszószőnyegén, addig teszek veszek mellete. Ha valamit csinálni akarok viszem magammal a babahordóba. Ha sír azonnal felkapom. Mosolygós kiegyensúlyozott baba. Tudja hogy anya mindig ot van mellette és szerintem nekik ebben a korban még ez kell! h akialakul a biztonságérzete később szerintem nyugodtabban lesz el egyedül! Nem azért szültem hogy berakjam a sarokba mert "házimunka" van! Annyira semmi nem lehet fontos mint a gyerekem!
Nem teszel rosszat és nem beteges! Neki mé igen is egész nap szüksége van rád! Ajánlom neked Dr.Ranschburg Jenô könyveit, gyereknevelési tanácsait! Nagyon érdekes!

Szerintem sem gond ha sokat vagy vele, igaz ha nyöszörög ne kapd fel rögtön kicsit had játsszon egyedül is, hogy később kreatív legyen, ez most fog kialakulni :)
én pl hagyom hogy egyedül játsszon de a fél szemem mindig ott van, ha kell valami nem sír hanem kiabál, hogy unja magát.
Megtanult egyedül játszani,
A játék 50%-ában egyedül kell, hogy részt vegyen, később neki lesz rossz, gondolj bele ha oviba megy?
nem tudod majd ott hagyni, vagy ha lenne még egy kis tesó?
legyél vele amennyit csak tudsz, de hagyd kibontakozni, ne majom szeretete adj.
jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!