Újszölött babát mivel fürdetettek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 14:55
11/18 anonim válasza:
Én első naptól Gabit használok. Nagyon szép a bőre.
12/18 anonim válasza:
Mi ausztriäban elünk itt azt mondjäk egy eves korig nem kell semmit tenni a vizbe!Az en babom most öt honapos minden mäsodik nap teszek neki laseptont a vizbe!
13/18 anonim válasza:
Én mindkettő gyermekemet Gabi fürdetővel fürdettem,de csak picit tettem a vízbe. Semmi bajuk nem volt tőle.
14/18 anonim válasza:
Első körben a gyógyszertári fürdetőt írnám. Gy. orvos írja ki receptre , de nem mindegyik "hajlandó" rögtön, rá kell kérdezni. Vékonyan be kell kenni a kád alját, tusvízzel felhabosítani.
Vagy. Naturlandos fürdetőkrém. (kb. ugyanaz, recept nélküli, drágább)
Vagy. Gabi fürdető, de nagyon kevés a vízbe!
Ha nagyon száraz a baba bőre (Első hetekben előfordulhat) fürdés előtt nagyon jó az étolaj. Gyógyszertári, de lehet "sima" is.
15/18 anonim válasza:
mi Nivea Baby termékcsaládot használunk kezdetektől.
16/18 anonim válasza:
Mi is gyógyszertári fürdetőkenőcsöt használunk. A gyerekorvos kiírja, de anélkül is adnak a gyógyszertárban, csak egy kicsit drágább (kb. 100 ft árkülönbség van).
17/18 anonim válasza:
Csakis Babét használunk újszülött kora óta!
18/18 anonim válasza:
Első perctől kezdve Gabi fürdetőt használtunk,most lesz 4hónapos a lányom,de soha nem volt kiütéses a bőre vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!