Wader garázsokról vélemény? Való 2 évesnek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 12:09
1/5 anonim válasza:
2 évesemnek van :) nem tartjuk elől mert nem tud rá vigyázni, műanyag, törékeny az egész. heti 2x előveszzük egy délutánra és amíg be nem durvul vagy meg nem unja játszunk vele.
2/5 anonim válasza:
Én is nézegettem a Wader garázsokat de végül én az FP little people óriásgarázs mellett döntöttem. Ez 1-4 éves korig van, a Wader szerintem nagyobbaknak van.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Én is ezeket nézegetem,sztem is jobbak a Fisher price-ok.Wadert nem merek venni.Te melyiket vetted,mert láttam h kétféle van.Belinkelnéd esetleg,meg h mekkora?
2011. nov. 22. 21:39
4/5 anonim válasza:
Én ezt vettem meg.
Szerintem nagyon szép és vidámabb mint a Wader. Azt mondták jó minőségű is, nem tudják szétszedni mert össze kell csavarozni. Sajnos más linket nem tudok mutatni mert ahonnan rendeltem az volt az utolsó és le is vették az oldalról. Ezen a linken a lap alján még vannak nagyobb képek róla.
5/5 A kérdező kommentje:
Jajj,igen,köszi,én is erre gondoltam!E között meg e között:
vacillálok,utóbbi annyival jobban tetszik,h hangja is van.
De akkor Wadert nem veszek,mert tuti h az enyémek is szétcincálnák.
Köszönöm a válaszaitokat:)
2011. nov. 22. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!