Szerintetek mi van, ha egy babát alig visznek sétálni, levegőre? Van itt olyan anyuka, aki ritkán jár le/ki a babával együtt?
Nálunk többször előfordult. Nyilván nem rendszeresen, de nem is egyszer. Bármelyikünk beteg volt (általában inkább én), rossz idő volt, de az is előfordult, hogy szimplán nekem nem volt kedvem kimenni, vagy neki. Pl. a jeges időt mindig utáltam, féltem, hogy elesek a kezét fogva, és voltak olyan hetek, hogy vastag jégtakaró borított minden cm2-t a házak között, a nagy meleget itthon is végig kádban bírta csak.
Semmi nem történt, ahogy nőtt a fiam, egyre több igénye volt kimenni.
Igazán beteg 1x volt életében, azon kívül eddig 2-3 nátha csúszott be.
Értelem szerűen a mi helyzetünk úgy nézett ki, hogy volt olyan nap, hogy nem mentünk ki, valamint ha betegek voltunk, akkor is inkább 2-4. Szóval úgy egy hónapban csak 26 napon levegőztünk.
5 éves kisfiú anyukája
Kedves Kérdező!
Tudom milyen nehéz mert nekem is ikreim vannak.
Bár mi kertes házban lakunk de én is csak úgy tudom őket kivinni ha séta közben nem kell megállni sehol mivel a kocsival nem férek be sehova.
Így mindig elintézem a dolgaimat és délután kimegyünk 20 percre sétálni.
Néha elindulni is nehéz.:-)
Szia! Köszi,erre már én is gondoltam,de ezek a hordozókendők meg ilyenek hány kilóig használhatóak?
A babakocsival kapcsolatban: volt egy elég drága (jané) egymás elötti babakocsink,ez a legkönnyebb és legkisebb ilyen kocsi. Lecseréltük,mert a hordozórészét már kinőtték (főleg most téliruhával), ezzel együtt autósülésre is akartunk fordítani az eladási árból. Viszont a sportrész nagyon hülyén volt megoldva,mert a biztonságiövek még marha nagyok vtak. Eladtuk, nézegettük az összes egymás elötti kocsit,de egyet kivéve egyik sem fért volna be (Haberkorn-ami viszont az autóba nem fért be) a liftbe ill. még a kocsinkba sem (a jané befért) Így egymás mellettit vettünk,ami legalább a kocsinkba befér, (ha már a liftbe úgysem fér be egy sem), egy esernyőre csukhatót. Nagyon szeretem, ahová én járkálok,oda mind befér, ahova meg nem,oda a másikkal sem jutottam be.
Voltunk már mindenféle bababoltban,hogy segítsenek babakocsiügyben,de sehol nem találtak a speciális problémánkra megoldást. Így abban kompromisszumot kötöttünk,(nem is volt rá más lehetőségünk),hogy a liftes téma lezárva,csak ilyen bonyolultan jutok le. A kocsinkba viszont muszáj volt,hogy beférjen,így maradt a nem túl széles egymás melletti esernyőre csukható kocsi. Egyetlen egymás elötti kocsira mondták az eladók,hogy beférne az autónkba,bár lapra csukható,az pedig a Cam twin pulsar,de köszi,nem volt 160ezrünk erre, és akkor még autósülést nem is vettünk...Szóval ennyi,hidd el,profi vagyok ikerkocsik terén:)
13.49 vagyok.
Csak utána olvastam hogy ikres vagy és mi a helyzet,mikor én már elküldtem a válaszom.Valamilyen tárolótok nincs a földszinten ahová be tudnád tenni a babakocsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!