Darabos bevezetésében adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
8 hónapos a fiam, már 6 foga van, és szépen rágcsál kekszet meg bébi puffasztott rizst, ezért gondoltam, elkezdem törni a banánt, krumplit, stb. Nem öklendezik, de képes 5 percig forgatni a szájában, és ami nagyobb gond, 3 kanál után nem kéri. Gondoltam, akkor turmixolnom kéne még, meg is tettem, de akkor már nem hajlandó enni belőle. Nem tudom, későbbre kéne hagynom még, vagy próbálkozzak?2011. nov. 21. 13:14
1/4 anonim válasza:
Próbálkozz, de semmiképp ne erőltesd. Csak annyit adj neki, amennyit kér.
2/4 A kérdező kommentje:
Na de az a baj, hogyha utána turmixolom, akkor sem hajlandó már enni az eddig kiváló étvágyú fiam. Akkor hagyjam rá, hogy 3 kanál az ebéd?
2011. nov. 21. 13:17
3/4 anonim válasza:
csináld úgy,hogy a nagyját leturmixolod,aztán teszel bele nagyon apró darabokat.de nem vagytok elkésve,vannak olyan babák,akik nem egyhamar fogadják el a darabost.példa a fiam,akinek 20!!! hónapos korától nem kell turmixolni.Akkor érett meg rá.Addig ha a fejem tetejére álltam,akkor sem ette meg a darabost,de csak a főtt kaját.14 foggal
4/4 anonim válasza:
Nekem pont egy ellenkező történetem van:
Fiam 8 hónapos, 1 hónapja egyáltalán nem fogadja el a kanalas/pépes dolgokat. 7 hónapos koráig bármiből bármennyit megevett. Ez alatt az 1 hónap alatt kibújt 5 db foga - így most már kint van mind a 8 metsző.
Most ott tartunk, hogy csak az kell neki, amit ő haraphat és ő foghatja.
Nagyon pici darabokat adj neki, mert nem a fogaival rág, hanem a nyelvével tolja szét a kaját a szájpadlásán.
Azt a 6 db fogát nem aprításra használja, hanem tépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!