Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves Anyukák! Akinek 10...

Kedves Anyukák! Akinek 10 hónapos a babája, irna nekem?

Figyelt kérdés

Az érdekelne őszintén, hogy napközben mennyit sir, mennyit nyöszörög, mennyit hisztizik a babátok? És hogy elvan-e egyedül is? Ha még van kedvetek, napirendet is irhatnátok, nagyon megköszönném!

Csak kiváncsiságképpen, mert nem tudom, mi a "normális" ebben az életkorban. Az enyém reggel fél 8kor kel, majd ejátszik egyedül 9ig. Utána nyügösködik, játszom vele picit, majd 10 körül nagyon álmos, alszik 1 órát. Tizóraira 11kor gyümölcs, kicsit elvan, majd sétálunk, még ebéd előtt fél órát szundizik. 2 kor ebéd, majd játszás, 4-6ig alvás, uzsi, majd este 9ig játszás, fürdés, alvás.

Ez igy tökéletesen hangzik, csak ha 1 légtérben vagyunk vele, nem hajlandó egyedül eljátszani, csak hisztizik. Nem tudom, hogy ilyenkor mit kéne tennem, mert ha nem vagyunk ott, jókedvűen eljátszogat, akár 1 óráig is.

Köszönöm, ha válaszoltok!

2011. nov. 21. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Kislànyom mèg nem egèszen 10 hòs de azèrt írok ha nem baj :)

Èn a jàròkàba teszem ha vmit csinàlok ès nem marad szem elôtt... Ha visszajövök, nekem is hiszti/morgàs, megfeszíti magàt hogy vegyem ki, foglalkozzak vele. Ilyenkor kiveszem, pillanatra fogom ès elterelve valamire a figyelmèt lerakom a földre a szivacs puzzle-ra, kicsit bekapcsolòdok a jàtêkba majd fokozatosan kivonom magam. Nekem ez a tatkikàm, de nem mindig sikerül.

Napirendünk òrailag kicsit vicces de elèg rosszalvò, kis alvàsigènyû születèse òta:

6h: anyatej kevès tàpszerrel ès vissza alszik

8:30-9h: kelès

10h: gyümölcs majd anyatej

11:30-13h alvàs, kinn a levegôn

14h: fôzelèk (alig eszik sajna) anyatej

16h: kicsi szundi

18h: rizspèp, tejpèp

19:30h: max 1 òra alvàs

21:30 fürdès

22h: anyatej tàpszerrel

23-o6: alvàs

A köztes idôkben jàtèk vagy vàsàrlàs. Sajnos el nem aludna koràbban, tehàt az ô napirendje nem irànyadò de azèrt remèlem segítettem valamit.

2011. nov. 23. 09:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy irtál!! Ahogy olvasom, nagyon hasonló a napirendetek hozzánk, meg a taktikád is :) Én is pont úgy szoktam "elosonni" mellőle játszás közben, ahogy Te irtad- fokozatosan. Még annyi érdekelne, ha megirnátok, hogy a Ti Babátok is elég sokat nyügösködik napközben, ha éppen olyanja van?
2011. nov. 23. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Bizony! Van olyan hogy egèsz nap csak morog, màr nèha azt hiszem macim van :) De tènyleg, elègeedetlenkedô hangot ad, bàrmit pròbàlok, vàltoztatok, hàààt nèha màr nem tudok mit kitalàlni de àllítòlag ez az idôsak ilyen.

Sokat foglalkozok vele, de elkapatni nem akarom. Megnyugtatom, babusgatom de pàr jàtèkot bevetve leteszem mert nem akarom arra szoktatni hogy mindig kèzbe legyen. Van olyan nap hogy kanalas evès helyett is csak hisztit kapok, csukott szàjjal, nem egyszerû...

2011. nov. 23. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Ugyanez! ;-) Ő is brummog egész nap, ha nyügös :) Köszönöm a biztatást!!
2011. nov. 23. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!