Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akiknek...

Van itt olyan anyuka, akiknek esetleg mindket gyermeke koraszülött lett? 35. het elötti babäkra gondolok.

Figyelt kérdés
Elsö gyermekem a 33. heten született meg fertözes miatt.Most ismet ällapotos vagyok es nagyon felek,h ujra koraszülesem lesz.
2011. nov. 20. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

07.44-45-ös ismét.

Ne aggódj, szépen meggyógyulsz a candidából, és egészséges babád fog születni a 40. héten! Usziba tényleg ne menj!

Jó egészséget, és ne stresszelj, biztos minden rendben lesz!

2011. nov. 21. 22:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a kedves välaszokat:)!
2011. nov. 22. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:
szia, az előzőekkel ellentétben én nem tudok olyan jó dolgokat írni, és valószínűleg én vagyok a kevés kivétel egyike, de úgy gondolom mégis leírom, tudd van ilyen is. Az első baba a 34.hét első napján született 2,5 éve. hál'Istennek minden ok vele, de 2 évig jártuk koraszülött fejlesztésre. 1 hete megszületett a tesó a 32. hét utolsó napján, egyenlőre még a NIC-en van. Minden ugyanúgy történt, mint az elő babánál, idő előtti burokrepedésés nem tudják megmondani mitől, mikor amilyen vizsgálatot lehetett mecsináltattunk, vigyázztam magamra és semmi előjele nem volt a dolgoknak. Nagyon megvisel, mert nem godoltuk hogy minden ugyanúgy történik mint először, reméltem most sikerül kihordani, hát sajnos most sem sikerült. Remélem nem tántorít el a 2. babától, de előfordul, hogya második is koraszülött lesz.
2011. dec. 9. 11:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Hät ha eltäntorit a törteneted,ha nem, 9 hetes terhes vagyok,szoval ez mär nem välltoztathat semmin.:)Csak remelni tudom,h a Te törteneted eleg egyedi es velem nem fordul elö meg 1x.Neked kivänok sok eröt es egeszseget a picurhoz!
2011. dec. 10. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. a babával 27-én hazajöhettünk, és minden ok. Neketek kívánok minden jót és hogy a baba sokáig "húzza" bent az időt.
2011. dec. 31. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!