Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kendőben, mei taiban hordozók,...

Kendőben, mei taiban hordozók, sosem használtok babakocsit?

Figyelt kérdés
Én imádom a hordozókendőt, sokat is használom a kis 6 kilósomhoz. Itthon is leginkább abban alszik. Az egyértelmű, hogy ha megyünk valahova, akkor abban visszük (orvos, stb.), de ha "csak úgy " sétálni szeretnék, olyan jó lenne tologatni! Igazság szerint nagyon utálok cipekedni, még a fél kilónál nehezebb táskától is rosszul vagyok, pedig egyáltalán nem vagyok gyenge, csak nem szeretem. Egy órát elsétálgatok vele így közös kabátban, de ez nekem nem egy felüdülés a végére. Babakocsiba nem igazán tudtam beszoktatni, mert keveset használtuk, és amit örököltünk, olyan nagy, hogy egyedül nem bírom kivinni. Szóval szeretnék venni egy könnyebb babakocsit. Az érdekel, hogy Ti egyszerű sétára is hordozóval mentek, vagy van "csúnya, gonosz" babakocsitok is?
2011. nov. 20. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én csak orvoshoz meg bevásárolni teszem a csatosba egyébként babakocsizunk. Mindkettőben jól elvan.

Az offolóknak, én vettem hordozótakarót és imádom.

Ilyen: tunderputtony.hupont.hu/24/hordozo-takaro

2011. nov. 22. 17:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi használunk babakocsit. Változó, hogy mikor melyikkel megyünk, de általában a babakocsi van a boltbamenéshez, sima sétára pedig babakocsiban viszem ki, de ha megunja, akkor magamra kötöm (mei tai-unk van).
2011. nov. 22. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!