Mivel kenitek a hajlatokat ebben a melegben? 9 hetes babára mit adjak a babakocsis sétához?
Figyelt kérdés
Napközben is kenegetitek, vagy csak este a fürcsinél?2009. máj. 11. 11:54
1/3 anonim válasza:
Én este a fürdésnél jól megmosom, szárazra törlöm és be hintőporozom. Napközben is lehet hintőporozni, mert az felszívja az izzadságot és nem fog úgy kipirosodni.
2/3 anonim válasza:
Rövidujju bodyt és vékonyabb nagdrágot, zoknit adtam ma rá.
A sapka dolgot nem tudom eldönteni, azt mondják kell, eddig adtam is rá, de ha nem éri a nap.. nem tudom.
Az mondta védőnő ,hogy az a hintőpor, amit adtak a köldökhöz, jó a hajlatokra melegebb időben.
Napközben ha elmegyünk, vagy a kertben vagyunk naptejjel kenem az arcát, illetve fürdetőkrémmel szoktam reggel és este, mivel száraz az arcán a bőr.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. máj. 11. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!