Minden esetben HA-s tápszert kell adni 6hó alatti babának ha a családban nincs tejérzékeny?
ha nincs allergiás, nem kell HA-s.
Milupa milumilt eszik a fiam általában, kb 2000 ft.
Jó annak, akinek kiírja a doki... 11 hónapos a fiam, és hiába nincs egyetlen allergiás sem egyik oldalról sem a családban, nem hajlandó neki mást adni, hiába kérem. A gyógyszertárban már kétszer megkérdezték,hogy bizosan ezt kérem-e, vagy esetleg rossz a recept... 2019 Ft a drágám, receptre.
Csak tudnám, hogy milyen valódi ok van a háttérben...
Szerintem nem lenne ez fontos, ha tényleg nincs allegriára hajlamosító tényező a családban.
utolsó: nem lehetne megbeszélni a dokival, hogy ne írjon többet fel? egyszerűen bemész a boltba, és veszel neki olcsóbb nem HA-st nem olyan kicsi ő már hozza szerintem!
A kérdezőnek: szerintem nem kell neki a HA-s feltétlenül. mi 4 hós koráig ettük a startot ami HA-s, utána már nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!