Clorox color kihozza a színes babaruhákból a foltokat?
Figyelt kérdés
tettem már vanish tisztító folyadékot is a mosógépbe , de a foltok ott maradtak.2009. máj. 11. 10:29
1/4 anonim válasza:
A cloroxot még nem próbáltam, leragadtam a vanish szappannál.
Amint lekerül a maszatos ruha a babámról, beáztatom vanishba, aztán átdörzsölöm a szappannal és be a mosógépbe.
3/4 anonim válasza:
Nekem a vanish nem ért semmit:(( Mondjuk sose várom meg hogy beleszáradjon a folt, mert akkor semmi se szedi ki...érdekes módon nekem a fehér ruhára való persil gél közvetlenül ráfolyatva a foltra, az szedi ki a foltokat a szinesből.
a clorox color se volt kifejezetten jó
4/4 anonim válasza:
En elhasznaltam egy egesz flakonnal kulonbozo hofokokon,de nem hozta ki a foltokat.Most az oxi powdert hasznalom,de a repa es a sutotok halvanyan bennemarad.Csak tobbszori mosasra jon ki.A vanish szappan eddig mindig bevalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!