Hogyan tehetném finomabbá a babám főzelékjeit?
sziasztok! 7 hónapos kisfiam a gyümölcsöket imádja, de a főzelékekkel bajban vagyunk. az üvegeseket kifejezetten utálja, de a saját kotyvasztásúakat sem fogadja jobban.
hiába sütöttem a répát alufóliában, hogy fincsibb legyen, nem tetszik neki. bezzeg amikor a húslevesből sózás előtt kivettem egy kiskanálnyit, meg volt érte bolondulva (a doki mondta, hogy nyugodtan megeheti a húslevesünket, de én azért a végleges sózott állapotot nem merem adni).
Milyen -esetleg zöld- fűszerekkel tehetném finomabbá az ételeit? úgy tűnik nem azzal van a baj, hogy az édeset szereti csak, mert a gyümivel turbózott főzit sem csípi. a doki szerint sok baba igényli az ízeket. puff..
Köszönöm a tanácsokat előre is!
Próbálkozz ízekkel egy-egy falat erejéig.
Nekem az egyikem pl. odavolt a savanyúért, szopogatta a kovászos uborkát, ecettel ette a főzelékeket, ma is beleönt egy csomót a bablevesbe.
Tehát próbálkozz. Adj neki egy kis savanyút, édeset, kesernyéset és rá fogsz jönni, hogy mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!