Milyen az a bizonyos zippzáros takaró?
Itt találsz egy párat, ha hálózsákra gondoltál.
Az enyémek ebben aludtak sokáig, mert nem takaródzik ki, nem tekeredik rá.
Zippzáras vastagabb pléd. Dupla anyagú, közötte van vmi bélés. Úgy képzeld el, h a két hosszanti oldalán van a zippzár kb 2/3 részéig a plédnek.
Ha összecsatolod, az alján van 2 patent, ahol még össze tudod zárni, a tetején pedig szintén 2 patent, így a felső 2 sarkát rá tudod zárni a babára. Amikor pici volt, rázártam, így csak a kezei lógtak ki, meg a buksija, de azt körülölelte a pléd, mint egy kapucni.
Most már csak összezippzározva használom, 6,5 hós a babám, szereti.
A helyi kínaiban és a piacon a babaruhásnál láttam eddig, kb 3-4 e Ft.
Ja, mi a babakocsiban is ilyet használtunk télen, jó dolog.
08:23 újra.
A www.babaholmiolcson.hu oldalon találtam egyet, 3500-ért akciósan. Ha megnézed a képet, talán jobban érthető lesz, amit leírtam. A megnevezése "Lábzsákká összepatentolható pléd" v vmi ilyesmi.
Amúgy mi azért szeretjük, mert nem rúgja le magáról, jó meleg, puha plüss anyagú, és napközben kinyitva sima plédként használható.
68 cm most a lányom, még elfér benne. Nem tudom hány cm, de ha érdekel, fogok egy centit és lemérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!