Van olyan akinek a babája csak olykor fordul hasra ill. vissza?
Figyelt kérdés
Több anyukától hallottam, hogy babájuknak már kicsi a nagyágy úgy forognak. Az én fiam 6 hónapos, de csak olykor fordul át. Van, hogy egy nap többször is, de van, hogy utána napokig egyáltalán nem. Vajon tényleg meg tudja csinálni vagy csak időnként "szerencséje" van?2011. nov. 18. 23:10
1/2 anonim válasza:
Nekem 4 hónapos a lányom, de közel s távol sem fordul hátról hasra és fordítva! Max. az oldalára.
Olvastam itt, hogy vannak olyan anyukák, akiknek meg sem született a gyereke, de már szaltózott.. Ilyenek ezek a csúcscsoda gyerekek ...... :)))))))
Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védőnővel vagy az orvossal és ők tudni fogják, hogy kell -e a gyerekednek esetleg Dévényes torna vagy nem!?!?!
2/2 anonim válasza:
Az én 4 hónapos lányom is csak néha fordul meg. De akkor egymás után többször is. Aztán van 1-2 hét szünet a kettő között. De szerintem ezt már tudatosan csinálja, mert egész más volt amit 8 hetesen csinált. Az csak véletlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!