Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan akinek a babája...

Van olyan akinek a babája csak olykor fordul hasra ill. vissza?

Figyelt kérdés
Több anyukától hallottam, hogy babájuknak már kicsi a nagyágy úgy forognak. Az én fiam 6 hónapos, de csak olykor fordul át. Van, hogy egy nap többször is, de van, hogy utána napokig egyáltalán nem. Vajon tényleg meg tudja csinálni vagy csak időnként "szerencséje" van?
2011. nov. 18. 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 4 hónapos a lányom, de közel s távol sem fordul hátról hasra és fordítva! Max. az oldalára.

Olvastam itt, hogy vannak olyan anyukák, akiknek meg sem született a gyereke, de már szaltózott.. Ilyenek ezek a csúcscsoda gyerekek ...... :)))))))

Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védőnővel vagy az orvossal és ők tudni fogják, hogy kell -e a gyerekednek esetleg Dévényes torna vagy nem!?!?!

2011. nov. 19. 08:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én 4 hónapos lányom is csak néha fordul meg. De akkor egymás után többször is. Aztán van 1-2 hét szünet a kettő között. De szerintem ezt már tudatosan csinálja, mert egész más volt amit 8 hetesen csinált. Az csak véletlen volt.
2011. nov. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!