Másfél éves gyereketeket minden este megfürdetitek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 19:07
21/25 anonim válasza:
Én akkor is megfürdetem, ha későn érünk haza vagy előbb elalszik, ez esetben felkeltem, és majd alszik utána.
22/25 anonim válasza:
Az egyik válaszolónak aki nem anyuka.persze vannak teljesen természetes anyagból készült fürdetők is csak abból 150 ml cirka 2000 ft..és még mielőtt azt gondolod ennyit nem ér meg a gyerek azt mondom, mennyi mindent meg kell még azon kívül venni.Ha öko babyt akarok nevelni- én szeretnék az ésszerűség határain belül-akkor nem átlag fizetésből kell élni Magyarországon.
23/25 anonim válasza:
13.06 vagyok.
Megkérdezhetem mi rosszat írtam hogy így lepontoztatok?
24/25 anonim válasza:
Jah.Az igazság néha fáj.Utolsó voltam.
:))Ennyi a véleményem.
Le lehet pontozni,ki lehet töröltetni a válaszomat.
25/25 anonim válasza:
Ki a szart érdekel ki és miért pontoz le!Ne is foglalkozz vele,tudod mit?Ez legyen a legnagyobb bajunk!!:)Én legalábbis így gondolom:)Ez az oldal is egy tükör az embereknek az emberekről és ilyen a társadalom.Felfelé nem nagyon megy az a százalék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!