Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szmog-séta kérdés. Ti kimentek...

Szmog-séta kérdés. Ti kimentek sétálni?

Figyelt kérdés

Szmogtérkép szerint nagy a szmog.

Bp. külkerlet, főútvonal 10 perc gyalogút. Csak parkos rész van, semmi autó.

Mit gondoltok?

Ragyogó idő van:S

[link]

3éves, 9hós gyerekekkel.

2011. nov. 17. 10:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Menjetek el játszóházba.
2011. nov. 17. 12:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Vagy vidd el uszodába, vagy valahová...
2011. nov. 17. 12:50
 23/24 A kérdező kommentje:
De ugye ahhoz ki kell mozdulni a lakásból és bkv-val menni. Be a belvárosba. Hááát annál jobb itt a parkba, fák között, erdőben sétálni egy fél órát, órát. szerintem.
2011. nov. 17. 13:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Én a 22. kerben lakom, Budafokon a hegyen. Ebben a kerületben a légszennyezés.hu adatai szerint határérték alatt van a szmog, de én még így is tartok azért tőle. 21. kerületben az egyik legmagasabb! Én tuti nem vinném ki, persze nehéz lehet a gyerekekkel, mert hiányolják a sétát, a mozgást, de ez az Ő érdekük. Persze tedd azt, amit szeretnél. További szép napot mindenkinek! :)
2011. nov. 17. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!