Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szmog-séta kérdés. Ti kimentek...

Szmog-séta kérdés. Ti kimentek sétálni?

Figyelt kérdés

Szmogtérkép szerint nagy a szmog.

Bp. külkerlet, főútvonal 10 perc gyalogút. Csak parkos rész van, semmi autó.

Mit gondoltok?

Ragyogó idő van:S

[link]

3éves, 9hós gyerekekkel.

2011. nov. 17. 10:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én is a környéken lakom és biztos,hogy nem viszem ki,mivel majdnem felénk a legdurvább.biztos,h nyűgös lesz a babám,de inkább nem viszem...még ha egy nap lenne,de kb az egész hét ilyen lesz.én nemm fogom kivinni egyáltalán.kifejezetten a gyerekekre is kitérnek,hogy ne vigyék ki őket.én ezért nem viszem.
2011. nov. 17. 11:17
 12/24 anonim ***** válasza:
28%
Menjél nyugodtan.
2011. nov. 17. 11:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Én nem megyek, 9 hónapost meg végképp nem vinnék, de ha te akarsz menni, ne kérdezz, hanem menj :P
2011. nov. 17. 11:22
 14/24 anonim ***** válasza:
szerintem is szíved szerint kivinnéd. Mi maradunk.
2011. nov. 17. 11:23
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem megyünk. Döntöttem. köszi a válaszokat.
2011. nov. 17. 11:27
 16/24 anonim ***** válasza:

szmog riadóban főút mellett nem sétálnék.

kertvárosban, parkosabb részen igen, csak rövidebb időt mint máskor.

(kertvárosban most jöttünk emg a sétáról.)

2011. nov. 17. 11:33
 17/24 anonim ***** válasza:

Mi nem Budapesten lakunk, hanem másik szmog riadós városban. Most jöttem be mert a gyerekemnek ugyan látszólag semmi baja, de rám olyan allergiás köhögő roham jött hogy alig bírtam túllenni rajta :(((

Amúgy is allergiás vagyok de 2 hónapja nem szedem a gyógyszert mivel nyáron szokott előjönni.Szóval a lényeg hogy nem megyek sehova. Főleg hogy van egy pici csecsemőm is, őt ki se vittem/viszem.

Csak azt nem tudom, hogyan tovább mert állítólag vasárnapig így lesz...

2011. nov. 17. 12:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Mi már tegnap sem voltunk kinn és ma sem valószínű, hogy kiviszem. 8. kerületben a belvárosban lakunk. Kislányom most lesz 8 hónapos. Igaz kint ragyog a nap és szívem szerint kivinném, de az eszem mást mond. Meg van őrülve szegény gyerek, mert eddig 2-3 órákat sétáltunk, most meg marad a lakás, ami sajnos nem túl nagy. Nem tudom igazából mit csináljak, mert ugyebár mennék is meg nem is. :(
2011. nov. 17. 12:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Az ÁNTSZ tanácsai szerint a szmogriadó által érintett városokban élők számára érdemes kerülni a sétát a forgalmas útszakaszok környékén. A tisztiorvosi szolgálat javaslatai szerint kerülni kell a gyerekekkel a szabadtéri programokat, a kerékpározóknak pedig érdemes a munkavédelmi üzletekben beszerezhető porvédő maszkot viselniük. A szellőztetésre ezekben a napokban a déli órák a legalkalmasabbak, mert ilyenkor kevesebb a fűtésből keletkező égéstermék a levegőben
2011. nov. 17. 12:33
 20/24 A kérdező kommentje:

A 8. kerület azért nem a környékünk:) Itt csak erdő és fák vannak-sétányok:)

Mindegy, nem mentünk ki. Már most nem bírok a 3 évesemmel. Borzasztó mozgásigénye van. A szemmozgató izmom elfáradt a futásától. Le-fel rohangál a lakásba, nem tudom lekötni:(((

2011. nov. 17. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!