Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzás miatti piros popsira...

Fogzás miatti piros popsira mi vált be nektek?

Figyelt kérdés

Tudom, nyílt már pár kérdés ezzel kapcsolatban, de mindenki a Sudocremet vagy a Bepanthen Plust ajánlja - nekünk egyik sem segít.

A zacsija és körülötte is nagyon piros.

2011. nov. 17. 09:53
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Az én kisfiamiam szalmonellával kórházba (Szent László) kerültek, napi 40 kaki.Elképzelhetitek, hogy nézett ki a popsijuk. Ott azt javasolták, hogy ha már ennyire piros a popó, ne használjak popsitörlőkendőt (egyébként tökéletes ha nem piros a popó), mert irritálja a kipirosodott bőrt. Papírtörlő bevizezve, azzal lemosni a popót, utána igazából már mindegy, hogy milyen kenőcsöt használsz. Jó a gyógyszertári, neogranormon vagy bepanthen. Az enyémeknek már sebes volt a fenekük amikor bekerültünk a kórházba, üvöltöttek már előre, amikor kezdődött a kaki pucolás. Ez bevált!!!!!
2012. jan. 31. 07:57
 22/24 anonim ***** válasza:

A nedves törlő tényleg hanyagolható, ha nagyon piros a feneke a babának. Én abból baby life-t szoktam használni, (kb 200 HUF) és teljesen jó.

Popsikrémből pedig még mindig a freziset használjuk.(Babakrém, vagy Pelenkázó krém - megtaláljátok a mindennőneken)

Amikor nem piros, hanem szép tiszta pelenkázásnál a gyerkőc feneke, akkor érdemes inkább folyékony hintőport használni.

2012. febr. 21. 11:05
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat!

Gyógyszertári popsikrémet használunk azóta is, csak ez vált be. Amikor nagyon sebes a popsija, én is csak langyos vízzel lemosom + vékony réteg Canesten, majd a gyógyszertári popsikrém. Canestent csak ha nagyon sebes.

azóta sajnos mi is voltunk kórházban más miatt, ott is gyógyszertári popsikrémet használnak, gyönyörű tőle a babám popója, pedig a fogzás még mindig tart.

2012. febr. 21. 17:40
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a legjobb megoldás, ha mindenféle krémet kenünk a baba érzékeny kis bőrére.

Anno én is elkövettem ezt a hibát,

mára tudom h egyet kell kiválasztani és azzal ápolni a problémás területet.

Én még mindig arra esküszöm, hogy kevesebb krémet kell felkenni inkább többször. Nálunk ez vált be.

2012. márc. 6. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!