Fogzás miatti piros popsira mi vált be nektek?
Tudom, nyílt már pár kérdés ezzel kapcsolatban, de mindenki a Sudocremet vagy a Bepanthen Plust ajánlja - nekünk egyik sem segít.
A zacsija és körülötte is nagyon piros.
A nedves törlő tényleg hanyagolható, ha nagyon piros a feneke a babának. Én abból baby life-t szoktam használni, (kb 200 HUF) és teljesen jó.
Popsikrémből pedig még mindig a freziset használjuk.(Babakrém, vagy Pelenkázó krém - megtaláljátok a mindennőneken)
Amikor nem piros, hanem szép tiszta pelenkázásnál a gyerkőc feneke, akkor érdemes inkább folyékony hintőport használni.
Köszönöm az újabb válaszokat!
Gyógyszertári popsikrémet használunk azóta is, csak ez vált be. Amikor nagyon sebes a popsija, én is csak langyos vízzel lemosom + vékony réteg Canesten, majd a gyógyszertári popsikrém. Canestent csak ha nagyon sebes.
azóta sajnos mi is voltunk kórházban más miatt, ott is gyógyszertári popsikrémet használnak, gyönyörű tőle a babám popója, pedig a fogzás még mindig tart.
Szerintem nem a legjobb megoldás, ha mindenféle krémet kenünk a baba érzékeny kis bőrére.
Anno én is elkövettem ezt a hibát,
mára tudom h egyet kell kiválasztani és azzal ápolni a problémás területet.
Én még mindig arra esküszöm, hogy kevesebb krémet kell felkenni inkább többször. Nálunk ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!