Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzás miatti piros popsira...

Fogzás miatti piros popsira mi vált be nektek?

Figyelt kérdés

Tudom, nyílt már pár kérdés ezzel kapcsolatban, de mindenki a Sudocremet vagy a Bepanthen Plust ajánlja - nekünk egyik sem segít.

A zacsija és körülötte is nagyon piros.

2011. nov. 17. 09:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A körömvirág is megér egy próbát, van is itthon, igaz Naturlandos, de gondolom, a lényeg ugyanaz.:)

Köszi mindenkinek!

2011. nov. 17. 10:53
 12/24 anonim ***** válasza:
Körömvirágkrémet akár állandóan is lehet használni? Lehet, hogy én is kipróbálnám
2011. nov. 17. 11:06
 13/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem ajánlom egyik krémet sem!

A sudocreamtől nekünk pl rosszabb lett a helyzet.

Védőnőtől kaptunk mintát babakrémből, azt használtam, és szépen helyre jött a popsija a gyereknek.

Ezt a mindennőnekről szoktam venni csomagban, sokáig elég, és szép, kiütésmentes a baba feneke!

2011. nov. 17. 11:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Na de jó lenne tudni annak a krémnek a nevét :)
2011. nov. 17. 12:14
 15/24 krisztivan ***** válasza:
Kisfiamnak a gyógyszertári kenőcs segít,de még így is sikat piros mert ha nem veszem ki szinte azonnal akkor máris kicsípi.Sose volt problémánk csak most a hátsó fogakkal.
2011. nov. 17. 13:36
 16/24 anonim ***** válasza:

Írom a krém nevét, csak nehogy tiltsanak:

freziderm babakrém - pelenkázáshoz.

Én most kézkrémnek is használom.

Panthenol és cinkoxid van benne, és ami a lényeg, hogy nagyon kevés kell belőle. Egészen vékonyan szabad csak felkenni. Nekünk már 3.hónapja tart a tubus.

:)

2011. nov. 25. 15:10
 17/24 A kérdező kommentje:

Leírom, hogy végül mi vált be nekünk: a Canesten krém!

Azt mondta a gyógyszertáros nő, hogy adhat gyógyszertári popsikrémet is, de abba is csak ezt teszik...

Döbbenetes, de már első alkalom után is sokkal szebb lett a popója, 1 nap alatt teljesen rendbejött, úgyhogy most csak sima Babylove-ot kenek rá.

A gyógyszertáros azt mondta amúgy, hogy a Canesten fölé vékony rétegben Sudocremet is kenhetek, mert az lepergeti a vizet.

Ja, amúgy ez a Canesten még nekem is bevált, seborrheás homlokomra, tök sima lett.:o) Magamtól sosem vettem volna, én azt hittem, ez kifejezetten gombára való.

2011. nov. 28. 07:08
 18/24 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb baj, hogy mindenféle krémet kentek egymásra, ezzel pedig tökre nem fog lélegezni a gyerek bőre, hanem méginkább bepállik, meg kiütéses lesz.

Nem kell szerencsétlen popóját csak nagyon véknyan 1 fajta krémmel bekenni - ha tényleg piros!

Babakrém (frezydermes) a legjobb erre!

Babadoki

2011. nov. 30. 14:51
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. dec. 1. 06:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Privát kérdés volt, de hátha még valakinek jól jön:)

Frezy babakrémet nagyon vékonyan kell felkenni a babuci bőrére, mert úgy is használ, és még lélegzik is a kis bőre.

Ráadásul mivel elég belőle egy kis borsószemnyi, 2-3 hónapig is elég 1 tubus krém.

Féláron van most az oldalunkon.

Keressetek rá!

2011. dec. 12. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!