Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hónapos picinek van értelme...

13 hónapos picinek van értelme beltéri hintát venni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeret hintázni, és a játszótéri ilyenkor már hideg, félnék, hogy felfázik.Jó hatással van a mozgásfejlődésre is, ami szintén ráfér.Rugós hintánk van, de keveset használjuk, mert én nem tudom az ajtóra erősíteni,ketten kellünk hozzá a férjemmel, és mivel leér a lába, mindig lefékezi magát, nincs meg a klasszikus hinta mozgás.Ráadásul 10 perc után nincs meg benne.Rendes, beltéri hintára gondoltam, mint a Retrus a Brendonban, karácsonyi ajándék lenne a mamámtól.
2011. nov. 17. 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

A Little Tikes-os vagyok, ez volt az a kérdés, amit említettem. Ki nem esett a hintából a babája az anyukának szerencsére.

A hintát ő is linkelte, és a Brendon oldalán is meg tudod nézni, Little Tikes magastámlás 13e Ft.

2011. nov. 17. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Ajtókeretre van erősítve két kampó, arra akasztjuk a hintát egyébként. (Little Tikes-os)
2011. nov. 17. 12:31
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi!! Jaj, de édes kis manó, egyem meg!

Hát, az Adamo-s a legszimpatikusabb, csak félek, ezt már kisebb korában meg kellett volna venni.Nem tudom, mennyire használná ki.

2011. nov. 17. 14:17
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem legegyszerűbb megoldás ha 1-1napra kölcsönkéred ismerősök különböző hintáját kipróbálásra és kiderül. 14.000-et nem érdemes rákölteni tapasztalat nélkül.
2011. nov. 17. 14:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Annyit nem is akarok érte adni, maximum egy tízesben gondolkodom.Köszi a válaszokat!
2011. nov. 17. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!