13 hónapos picinek van értelme beltéri hintát venni?
Az sem mindegy, hogy amit kinéztél közel 9000.-Ft, míg a műanyag ajtófélfás csak töredéke. A különbözetből vehet a mama még mást is mellé :)
Nekem nem olyan szimpi az állványos egyébként sem, de biztos jó.
Végül is... ha van neki hely, meg pénz is rá, miért ne legyen az :)
Nagyon is van értelme. Én összegyűjtöttem a pénzt és beruháztam egy Little Tikes magastámlás hintára, ez a Brendonban 13e Ft. Sajnos nem olcsó, de szerintem ez a legjobb hinta. Nagyon körbejártam a témát mielőtt megvettem ezt, és nem bántam meg. Nagyon kényelmes, nagyon strapabíró, szuper biztonságos. Eredetileg az indított el, hogy ilyen hintát vegyek, hogy itt olvastam egy kérdést, amiben mondta az anyuka, hogy a 2e Ft-os dudás bébihintából kifordult a babája, és Little Tikes magastámlás hintát keresett olcsón. Azóta már arról is van tapasztalatom, hogy ebből a hintából nem tud kifordulni. Mert egyszer úgy előredőlt benne, hogy másfajta hintából biztos kiesett volna, de ebből nem tud. Évekig lehet használni, utána meg vagy a kistesó tudja tovább használni, vagy el lehet ajádnékozni, esetleg eladni. Nagy szerencse kell, hogy használtan hozzá lehessen jutni, eddig egyszer-kétszer láttam vaterán, el is vitték rögtön.
Na szóval nagyon-nagyon ajánlom, drága, de megér minden forintot szerintem, mi minden nap használjuk (első születésnapjára kapta a lányom).
"vaterás" válaszoló vagyok, itt a hinta (gyakorlatilag ugyanaz mint az adamo):
és ő már így ül benne:
DE! ha most vennék beltérit, akkor ilyet:
vagy keresztlányomnak ilyet vettem, nagyon dicsérik, itt ha úgy kötöd fel, leér a lába, saját magát rugóztatja,
előző kettőt mi lökjük. Az enyém nem sokáig marad meg benne, 10-15perc, ezért nem veszünk drágábbat, viszont mivel el is fektethető benne és ahogy nő, a lába esetleg kilóg fekvő állapotban is, szüleimnél a teraszon nagyokat alszik benne. szóval vannak előnyei hátrányai mindnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!