Az én babám 80 centi és kereken 11 kiló. MOst voltunk státuszvizsgálaton és hát... azt nem mondták hogy kövér, de "szinte". Csak kíváncsi voltam, mit mond a többi anyuka, de akkor még belefér a "normális" intervallumba. Egyébként 3250 grammal született.
És nem kap semmi cukros, lisztes dolgot. Csak zöldséget, husit, gyümölcsöt és anyatejet. Ennyi... Nem is értem mitől ilyen "majdnem kövér".
hát sajnos az orvosok semmit nem mondanak mert választhatóak és ha lekövérezi a gyerekedet máshova viszed.
családba van egy nagyon kövér kisfiú. már 2x fulladtbe nagyon komolyan, korházba is került. mindig kérdezem a nagynénémet (unokatestvérem gyereke) hogy az orvosok nem írnak elö a gyereknek diétát, mivel több mint duplája egy ´talagos gyereknek, de magasságra nem. iszonyat kövér.
azt mondják az orvosok sehol semmit nem mondtak.
nagyon sajnálom, a kisgyereket, és azt is hogy a szülei és az orvosok is az életével játszanak.
szóval 12 kiló felett egy 1 éves gyerek már kövér, és túlsúlyos. 11 kiló még oké ekkor kezd el mozogni, és ha oda figyelnek a táplálkozásra akkor nem lesz gond vele.
de gondolom a kérdezö sem hiába tette fel a kérdést, valami sejtése lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!