Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány kilótól számít kövérnek...

Hány kilótól számít kövérnek egy egyéves baba?

Figyelt kérdés

2011. nov. 15. 13:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy milyen magas és hogyan oszlik el. 50 centivel és 3200 grammal születtem, egy évesen 1 méter voltam 12 kilóval, mégis mindent lehetett rám mondani, csak azt nem, hogy kövér. Szóval sok mindentől függ...
2011. nov. 15. 13:33
 12/20 anonim ***** válasza:
egy méter, húh! Most is magas vagy?
2011. nov. 15. 13:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk jobban belegondolva bocsáss meg, de az egy méter biztos, hogy sántít. Nem azt mondom, hogy szándékosan nem mondasz igazat, inkább azt, hogy régen volt, anyukád egy kicsit máshogy emlékszik.
2011. nov. 15. 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem, tényleg egy méter voltam :) Még az gyermekorvos is elcsodálkozott rajta. Viszont 9 évesen megjött, 10 évesen megálltam a növésben (168 centivel), így azóta nem számítok magasnak, pedig minden orvos azt mondta, hogy nagyon nagy leszek.
2011. nov. 15. 13:58
 15/20 A kérdező kommentje:

Az én babám 80 centi és kereken 11 kiló. MOst voltunk státuszvizsgálaton és hát... azt nem mondták hogy kövér, de "szinte". Csak kíváncsi voltam, mit mond a többi anyuka, de akkor még belefér a "normális" intervallumba. Egyébként 3250 grammal született.

És nem kap semmi cukros, lisztes dolgot. Csak zöldséget, husit, gyümölcsöt és anyatejet. Ennyi... Nem is értem mitől ilyen "majdnem kövér".

2011. nov. 15. 14:06
 16/20 anonim ***** válasza:
fiam 13kg volt 1évesen,és 83cm,sose mondta a doki hogy kövér,mindig mosolygott hogy milyen jó húsban van,mehogy olyan mint egy 3éves,de nem dagi,sose mondta hogy kövér,rá is kérdeztem hogy szerinte az-e,de azt mondta nem,eloszlik rajta,és amúgy ránézésre nem is lehetett megmondani hogy annyi volt.Most 15hónapos és 14kg.
2011. nov. 15. 14:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Ismerősék kislánya 9200 gramm, pedig nem egy éves, hanem 7 hónapos. Nem tudom mekkor lesz egy évesen, de szerintem nem néz ki kórosan.
2011. nov. 15. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
fiam 1 évesen 12,2 kg és 82 cm volt, senki se mondta rá, hogy kövér, még a doki sem
2011. nov. 15. 19:11
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

hát sajnos az orvosok semmit nem mondanak mert választhatóak és ha lekövérezi a gyerekedet máshova viszed.

családba van egy nagyon kövér kisfiú. már 2x fulladtbe nagyon komolyan, korházba is került. mindig kérdezem a nagynénémet (unokatestvérem gyereke) hogy az orvosok nem írnak elö a gyereknek diétát, mivel több mint duplája egy ´talagos gyereknek, de magasságra nem. iszonyat kövér.

azt mondják az orvosok sehol semmit nem mondtak.

nagyon sajnálom, a kisgyereket, és azt is hogy a szülei és az orvosok is az életével játszanak.

szóval 12 kiló felett egy 1 éves gyerek már kövér, és túlsúlyos. 11 kiló még oké ekkor kezd el mozogni, és ha oda figyelnek a táplálkozásra akkor nem lesz gond vele.

de gondolom a kérdezö sem hiába tette fel a kérdést, valami sejtése lehetett.

2011. nov. 15. 20:26
 20/20 anonim ***** válasza:
14:33-as vagyok.Azért ez sem úgy van azért...Ha ledagadtozná a doki a fiam,hát biztos nem vinném emiatt más orvoshoz...a másik meg,ha 12kg felett túlsúlyos-kövér egy gyerek,akkor nekünk miért nem mondta egyetlen egy orvos sem?2hónapos kora óta járunk havonta 1x tuti,de van hogy többször is különböző orvosokhoz,gasztroenterológushoz,P.I.C-re...stb,(ahol az orvosokat nem én választom)egyéb okok miatt,és soha egyik sem mondta hogy kövér.Pedig még a gasztr-nál rá is kérdeztem egyszer hogy kell e diétáztatni,a válasz"isten ments,nem kövér ez a gyerek",szóval csak ennyit akartam hozzáfűzni.
2011. nov. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!