Nagyon sokan szerettétek volna az Anya, taníts engem! C. könyvet. Köztük én is. Most sikerült letöltenem, valakinek segítség a letöltéshez?
Szia!
Át tudnád nekem is küldeni?
Előre köszönöm
biztosan2@freemail.hu
Szia!
Engem is nagyon érdekelne ez a könyv.
Ha lesz egy kis időd, akkor átküldenéd nekem.
jafone@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Megtennéd hogy nekem is elküldöd? Előre is köszi.
pall_era@vipmail.hu
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Tisztelt utolsónak:
Ha nem lett át küldve akkor az azért, mert e-mailen keresztül nem megy, és nem azért mert nem akartam vagy hogy hülyíteném csak a népet...., aki felvesz msnre annak szívesen átküldöm!!!
Ez tényleg így van ahogy a kérdező írja az utolsó kommentjében. Én felvettem msn-en és igen is küldte, igaz nem jött át vmiért, de többször is megpróbálta, úgyhogy nem hülyít senkit! Nagyon is aranyos volt!
Aztán közben én is megtaláltam a linket amit vki belinkelt kicsit feljebb és úgy sikerült!
Úgyhogy próbáljátok meg! Higyjétek el nektek is sikerülni fog! Nagyon egyszerű! Legalább spóroltok egy kis munkát a kérdezőnek is! Bár én teljesen biztos vagyok abban hogy aki felvette msn-re annak elküldte vagy megpróbálta elküldeni!
Úgyhogy köszönöm kedves kérdező hogy megpróbáltad elküldeni! Az már nem a te hibád hogy nem jött át! Nálam lehetett vmi gond!
De igenis áltad a szavad és ezt köszönöm mindenki nevében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!