Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon sokan szerettétek...

Nagyon sokan szerettétek volna az Anya, taníts engem! C. könyvet. Köztük én is. Most sikerült letöltenem, valakinek segítség a letöltéshez?

Figyelt kérdés
Vagy a könyv? átküldöm holnap szívesen
2009. máj. 9. 22:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim válasza:

Szia!

Át tudnád nekem is küldeni?

Előre köszönöm

biztosan2@freemail.hu

2009. máj. 15. 06:38
 42/61 anonim válasza:

Szia!

Engem is nagyon érdekelne ez a könyv.

Ha lesz egy kis időd, akkor átküldenéd nekem.

jafone@freemail.hu

Előre is köszönöm!

2009. máj. 15. 07:51
 43/61 anonim ***** válasza:

Megtennéd hogy nekem is elküldöd? Előre is köszi.

pall_era@vipmail.hu

2009. máj. 15. 08:55
 44/61 anonim válasza:
Szia ... kérlek küld el nekem is..: csuka82@freemail.hu -ra. Köszönöm szépen. :))
2009. máj. 15. 21:29
 45/61 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon megköszönném, ha átküldenéd nekem is a könyvet. Az e-mail cím: krisz445@freemail.hu
2009. máj. 16. 08:06
 46/61 anonim ***** válasza:
Tisztelettel kérném én is. Előre is köszönöm!!! bkata7@freemail.hu
2009. máj. 16. 09:08
 47/61 anonim ***** válasza:
***** ,aztán nyomjatok free usert és tölti is,mert látom sokaknak nem lett átküldve!Sok sikert

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. máj. 16. 10:23
 48/61 A kérdező kommentje:

Tisztelt utolsónak:

Ha nem lett át küldve akkor az azért, mert e-mailen keresztül nem megy, és nem azért mert nem akartam vagy hogy hülyíteném csak a népet...., aki felvesz msnre annak szívesen átküldöm!!!

2009. máj. 16. 10:50
 49/61 anonim ***** válasza:
72%

Ez tényleg így van ahogy a kérdező írja az utolsó kommentjében. Én felvettem msn-en és igen is küldte, igaz nem jött át vmiért, de többször is megpróbálta, úgyhogy nem hülyít senkit! Nagyon is aranyos volt!

Aztán közben én is megtaláltam a linket amit vki belinkelt kicsit feljebb és úgy sikerült!

Úgyhogy próbáljátok meg! Higyjétek el nektek is sikerülni fog! Nagyon egyszerű! Legalább spóroltok egy kis munkát a kérdezőnek is! Bár én teljesen biztos vagyok abban hogy aki felvette msn-re annak elküldte vagy megpróbálta elküldeni!

Úgyhogy köszönöm kedves kérdező hogy megpróbáltad elküldeni! Az már nem a te hibád hogy nem jött át! Nálam lehetett vmi gond!

De igenis áltad a szavad és ezt köszönöm mindenki nevében!

2009. máj. 16. 14:19
 50/61 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, sikerült letölteni, krisz445. Szia
2009. máj. 16. 15:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!