Száraz bőr fél oldalon?
Figyelt kérdés
5hós babám arca egyik fele száraz, apró piros pöttyükkel, de nem viszket, nem fáj! Fürdés után nagyon bepirosodik az arca egyik fele, a pöttyök nem látszanak, de simítva lehet érezni! Testén is előfordul pirosodás, de az is elmúli, hol előjön! Tapasztalat?? Száraz bőr?? Nade csak fél oldalon?2011. nov. 14. 21:57
1/3 anonim válasza:
Szia!
Az enyém még csak 7 hetes de hasonló a bőre igaz neki az egész arcán és a füle mögött ilyen, fürdés után neki is kipirosodik a bőre. Szopis a babád vagy tápszeres? Lehet hogy a tejcitől pöttyös és azt mondta a védőnőm ilyenkor ősszel sok babának száraz a pofija főleg ha viszed sétálni a hidegtől is lehet. Nem tudom miért csak fél oldalán talán egyik oldalán fekszik gyakrabban? Próbáld ki hogy bekened a gyógyszertári fürdetőkrémmel, nekem ezt ajánlották, mintha testápoló volna, ha kimentek sétálni előtte, és fürdetés után is.
2/3 anonim válasza:
10 hós kisfiamnak is ilyen a bőre már hónapok óta. A gyermekorvos szerint a nyál okozza, és általában azon az oldalon alszik többet (hason alszik). Nekem a popsikrémet javasolta, de úgy látom, túl sokat nem használ, mindig újra előjön.
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ha nem hámlósan száraz, hanem olyan grízes tapintású, ami néha bepirosodik, akkor ekcéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!