1/7 anonim válasza:
Biztos először a gyereket bújtatja ki és utána húzza fel a kabát ujját.
2/7 anonim válasza:
szerintem először beleteszi a gyereket, és utána húzza fel. gondolom ülve. és így is veti le, aztán gyerek ki. így tudom elképzelni. van egy háton hordozás forma, ott is ülve kell csinálni.
3/7 anonim válasza:
komolyan vásárolt valaki ilyen hülyeséget???
4/7 anonim válasza:
Utolsónak, ez miért hülyeség?
Szerintem ez egy egyszerű kabát, hátán zsebbel, aminek gumis az alja, a felnőtt először felköti a gyereket, majd felveszi a kabátot, és ennyi.
5/7 anonim válasza:
Miket ki nem találnak már... Kíváncsi lennék mit csinál a buszon, ha mondjuk legalább fél órát utazik, egyedül. Hogyan vetkőzteti lejjebb a gyereket, hogy ne melegedjen be? Mert ahogy nézem, nem túl egyszerű felvenni...
6/7 anonim válasza:
1. vagyok, én úgy gondoltam, hogy a kabáton van egy lyuk. A kisgyerek már a háton van valamiben és úgy veszi fel a kabátot a szülő, mint a kengurúknál a zsebből kilátszik a kicsi. Mert szerintetek a kabát hátán van egy nagy "zseb"?
7/7 anonim válasza:
Szia!Nekem is ilyen kabátom van. ELöször felveszem a lányunkat MT-ben majd a bal kabátujjat és a fejét bujtatom át. Utána meg a jobb kezem,nem olyan bonyolult ám.
Kerestem videót a youtubén de most nem találtam..
Nem olyan hogy hordozó nélkül fel lehet venni. Ebben benne van a gyerek hordozóban. AMiben nem kell hordozó az az amuiti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!